Euro

Ζέκα: «Ο Οδυσσέας ζήτησε τρεις παίκτες - Tο πιστεύαμε ότι μπορούμε να γυρίσουμε το παιχνίδι» (video)

Ο Ζέκα στάθηκε στην πίστη όλων στην Εθνική ότι μπορεί να γυρίσει το ματς, ενώ αποκάλυψε ότι ο Βλαχοδήμος ζήτησε τρεις παίκτες στο τείχος, στη φάση του 2-0.

Αφού πρώτα ξεκαθάρισε πως το κακό ξεκίνημα της Εθνικής είναι ευθύνη όλων, στη συνέχεια ο Ζέκα τόνισε πως με λίγη προσοχή θα μπορούσε να έρθει και η νίκη απέναντι στη Βοσνία, σήμερα στη Ζένιτσα.

Παράλληλα, μιλώντας για την φάση του 2-0 τόνισε πως ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος είχε ζητήσει τρεις παίκτες στο τείχος, αλλά μόνο εκείνος τον άκουσε!

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζέκα στη κάμερα της Cosmote TV:

Για το παιχνίδι: «Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και δεχθήκαμε δύο γκολ που δεν έπρεπε, φταίμε όλοι γι' αυτά τα γκολ. Μιλήσαμε στο ημίχρονο και το πιστεύαμε ότι μπορούμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε να μας στηρίξει. Είμαστε χαρούμενοι με το 2-2, αλλά με λίγη προσοχή μπορούσαμε να κάνουμε και το 3-2».

Για το μπέρδεμα στο 2-0: «Ο Οδυσσέας ζήτησε τρεις παίκτες, εγώ ήμουν εκεί, κάνανε γρήγορα το φάουλ και χαθήκαμε εκεί. Να δουλέψουμε να δούμε τι κάναμε λάθος και να είμαστε έτοιμοι για τη συνέχεια».

Για την συνέχεια: «Είμαι αισιόδοξος, θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x