Euro

Χωρίς Μαρτίνεθ η Ισπανία κόντρα σε Ιταλία-Αλβανία

Ο Χάβι Μαρτίνεθ υποφέρει από τραυματισμό στον προσαγωγό και θα χάσει σίγουρα τα επερχόμενα ματς των προκριματικών.

Τραυματισμό στον αριστερό προσαγωγό, που τoν θέτει εκτός των ματς των προκριματικών έχει υποστεί ο Χάβι Μαρτίνεθ, σύμφωνα με ανακοίνωση της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Ο Χουλέν Λοπετέγι δεν θα τον έχει στη διάθεσή του για τα επερχόμενα ματς των προκριματικών του Μουντιάλ με Ιταλία (06/10) και Αλβανία (09/10), ενώ ο παίκτης της Μπάγερν κινδυνεύει να μείνει για αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικών χώρων.

Τον τραυματισμό του Μαρτίνεθ ανακοίνωσε σήμερα (03/10) η ισπανική ομοσπονδία, χωρίς όμως να διευκρινίσει πότε ακριβώς τον υπέστη. Ο Ισπανός αμυντικός έπαιξε και τα 90 λεπτά στο σαββατιάτικο 1-1 των Βαυαρών με την Κολωνία.

«Το ιατρικό τιμ της γερμανικής ομάδας ενημέρωσε την ομοσπονδία για τη δυσφορία που νιώθει αυτή τη στιγμή ο παίκτης. Πριν από το προπονητικό καμπ, διενεργήθηκαν ιατρικά τεστ και επιβεβαιώθηκε από αυτά ότι ο παίκτης έχει ρήξη στον προσαγωγό του αριστερού ιγνυακού τένοντα, επομένως αποφασίστηκε ότι είναι καλύτερο για αυτόν να απουσιάσει από τα επερχόμενα παιχνίδια», αναφέρει η ανακοίνωση της ομοσπονδίας.

Επιμέλεια: Αποστόλης Πούλιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x