Euro

«Υπήρχαν πολλά νεύρα»

Στα πολλά νεύρα από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης Ελλάδας-Σλοβακίας αναφέρθηκε ο Γιαν Κόζακ.

Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων τόνισε πως η ομάδα του δέχτηκε πίεση στο πρώτο τέταρτο, οι παίκτες του επηρεάστηκαν από το αυτογκόλ, όμως στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε η απόδοσή τους, αναφέρθηκε στην απόδοση των Πετσόφσκι και Βάις, ενώ περιμένει περισσότερα από τον Στοχ, ενώ γκρίνιαξε για τις πολλές κίτρινες που δέχτηκαν οι παίκτες του.

Αναλυτικά: «Από το ξεκίνημά του, το ματς είχε αρκετά νεύρα και από τις δύο ομάδες. Στα πρώτα 15’, οι Έλληνες ήταν καλύτεροι. Μας πίεσαν σωστά. Προσπαθήσαμε, αλλά δεν καταφέραμε πολλά.

Μετά ήρθε το γκολ με τον τρόπο που ήρθε και σε σημείο που το ματς ήταν ισορροπημένο. Αυτό μας επηρέασε. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε την απόδοσή μας, όμως και η Ελλάδα έχασε ευκαιρίες

Δεν είπα τίποτα στον Μούχα. Τι να του έλεγα δηλαδή;

Ο Πετσόφσκι εκπλήρωσε τον ρόλο του. Έπαιξε απέναντι στον Σαμαρά, ο οποίος είναι πολύ καλός παίκτης. Και ο Βάις έπαιξε καλά. Στο τελευταία λεπτά, επιχειρήσαμε με στημένες φάσεις να απειλήσουμε, όμως αυτό δεν είχε αποτέλεσμα. Από την άλλη, ο Στοχ σίγουρα ξέρει να παίζει καλύτερα. Πρέπει να ζήσει την ομάδα και πιστεύω ότι στο μέλλον η απόδοσή του θα είναι πιο καλή.

Για τις κάρτες, είπα στους παίκτες μου να προσέχουν. Θα πρέπει να ρωτήσουμε και τους ίδιους, γιατί είναι έμπειροι παίκτες. Να δούμε γιατί είχαν αυτές τις αντιδράσεις.

Παίζαμε απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο σήμερα. Παλέψαμε, όμως, δεν μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε. Χάσαμε το παιχνίδι και θα πρέπει να προχωρήσουμε. Οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x