Euro

«Δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Τσούμπερ»

Καθησυχαστικές είναι οι πρώτες πληροφορίες που έρχονται από την Ελβετία σχετικά με τον τραυματισμό του Στίβεν Τσούμπερ στο φιλικό με την Αυστρία.

Νεότερα και μάλιστα καθησυχαστικά έρχονται από την Ελβετία σχετικά με την κατάσταση του Στίβεν Τσούμπερ, ύστερα από τον τραυματισμό του στο φιλικό με την Αυστρία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «20Min.ch», ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό.

«Οι αρχικές εξετάσεις στο Kybunpark έδειξαν ότι στην πραγματικότητα δεν ήταν τίποτα σοβαρό και ότι θα μπορούσε να αποκλειστεί σοβαρότερος τραυματισμός. Περαιτέρω δοκιμές και έρευνες θα μας παρέχουν σαφήνεια και ελπίζουμε, το οριστικό της παρουσίας του στο Euro, να γίνει απολύτως σαφές», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Μουράτ Γιακίν εξήγησε πως ο τραυματισμός του Τσούμπερ ήταν στη γάμπα. Παρόλα αυτά, όπως φαίνεται από τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται από την πατρίδα του, ενδέχεται να είναι απλώς ένα σφίξιμο, οπότε και να προλάβει το Euro.

Μάλιστα, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελβετίας εξήρε την παρουσία του 32χρονου άσου στην εθνική, δείχνοντας ότι ανέμενε να του δώσει αρκετό χρόνο (εξάλλου είχε ξεκινήσει βασικός και στα δύο πρόσφατα φιλικά της).

«Ελπίζω πραγματικά να καταφέρει να παίξει στο Euro, θα ξέρουμε την Δευτέρα αν θα μπορέσει να παίξει. Κατά την διάρκεια αυτής της προετοιμασίας ήταν ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες μας. Με την παρουσία του μας δίνει δυναμικότητα και δημιουργικότητα», υπογράμμισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x