Euro

Τούντορ: «Υπάρχει ελπίδα ότι η Κροατία θα νικήσει την Ιταλία και θα είναι στα νοκ άουτ του Euro»

Την πεποίθησή του ότι η Κροατία μπορεί να νικήσει την Ιταλία και να περάσει στους «16» του Euro 2024 εξέφρασε ο Ιγκόρ Τούντορ.

Τεράστιο παιχνίδι το βράδυ της Δευτέρας (22:00), με την Κροατία να μονομαχεί με την Ιταλία σε ένα ματς που θα κρίνει τα πάντα για την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του Euro 2024.

Η «χρβάτσκα» θέλει μόνο νίκη για να μην μείνει εκτός διοργάνωσης και ο Ιγκόρ Τούντορ εκτιμά πως η χώρα του μπορεί να επικρατήσει της «σκουάντρα ατζούρα» και να συνεχίσει στα νοκ άουτ.

«Η Ιταλία έδειξε δύο διαφορετικά πρόσωπα στα παιχνίδια της, είχε καλή εμφάνιση με την Αλβανία και άξιζε τη νίκη ενώ κόντρα στην Ισπανία η απόδοσή της δεν ήταν του επιπέδου της Ιταλίας.

Από την Κροατία περίμενα περισσότερα. Μερικοί οπαδοί απογοητεύτηκαν από αυτή την εκκίνηση επειδή σε δύο αγώνες μαζέψαμε μόλις έναν πόντο
», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Σε όλους μας υπάρχει η ελπίδα αλλά και η θέληση να πιστέψουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε την Ιταλία και να προχωρήσουμε. Αυτή η ομάδα από το 2018 και μετά έχει φέρει αποτελέσματα που είναι αδύνατο να επαναληφθούν για μία χώρα με πληθυσμό μόλις 4 εκατομμύρια κατοίκους. Για αυτό το λόγο ο κόσμος αντιλαμβάνεται και αναγνωρίζει αυτό που έχουν κάνει τα συγκεκριμένα παιδιά», ανέφερε ο άλλοτε τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x