Euro

Το pregame του NovaΣΠΟΡ FM για την Εθνική

Στο «Athens Metro Mall» βρέθηκαν για δύο ώρες οι Γιάννης Καραλής και Σωτήρης Κωσταβάρας όπου μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 μας έβαλαν σε… κλίμα Μουντιάλ, με καλεσμένο τον Κώστα Τσάνα!

Απ’ τις 16:00 έως τις 18:00 οι Γιάννης Καραλής και Σωτήρης Κωσταβάρας βρέθηκαν στο «Athens Metro Mall» και μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 έβαλαν τους Έλληνες σε… κλίμα Μουντιάλ, ενόψει της πρεμιέρας με την Κολομβία.

Μαζί τους και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Νέων, Κώστας Τσάνας μίλησε για την «γαλανόλευκη» και την προσπάθεια που θα κάνει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ έγινε και κουβέντα για τα μέχρι στιγμής ματς που έχουμε δει στον θεσμό της Βραζιλίας.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Τσάνα στους 94,6:

«Είναι τιμητικό που η χώρα μας θα συμμετάσχει φέτος στο Μουντιάλ και χαίρομαι που θα είμαστε παρόντες σε ακόμα μια μεγάλη διοργάνωση. Ο στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση και η Κολομβία είναι το πρώτο εμπόδιο. Πρέπει να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά, γιατί υπάρχουν πολλές δυσκολίες σε τέτοιους θεσμούς και υπάρχουν ακόμα δύο αγώνες.

«Αν πάρουμε βαθμούς σήμερα, τότε το μέλλον διαγράφεται πιο καλό για εμάς. Κάθε ομάδα, κάθε χώρα έχει διαφορετική φιλοσοφία, διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Μιλάμε για τρεις ομάδες στον όμιλό μας με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά. Για την Ιαπωνία πχ όλοι περιμένουν μια ομάδα με ταχύτητα που δεν σταματούν ποτέ, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως η εθνική τους διαθέτει παίκτες σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και έχουν παραστάσεις. Για να μας κερδίσει μια ομάδα, δυσκολεύεται πολύ. Η Εθνική μας καλόμαθε με επιτυχίες και προκρίσεις. Όταν ο Έλληνας θα αποκτήσει συνείδηση εθνική, να μην στέκεται στο πόσοι προέρχονται απ’ το σύλλογο που υποστηρίζει, τότε θα αρχίσουμε να γίνουμε πιο Ευρωπαίοι στον τρόπο που συμπεριφερόμαστε.

«Η Κολομβία έχει αναλυθεί πλήρως από όλους στην Εθνική. Οι παίκτες έχουν αντιληφθεί πώς πρέπει να αντιμετωπίσουν τους αντίπαλούς τους. Πάντα θα υπάρξουν σκέψεις για την καλύτερη ενδεκάδα για να εμφανίσει πιο ανταγωνιστική την ομάδα του. Το πιο δύσκολο είναι να συνδυάσεις αποτέλεσμα με εμφάνιση. Πλέον περισσότερο οι ομάδες ασχολούνται με το πώς θα ελέγξουν ένα ματς και να πάρουν αυτό που θέλουν. Το να παίξει ένας ποδοσφαιριστής και να μην παίξει κάποιος άλλος, πάντα θα έχει θετικά και αρνητικά στοιχεία. Αν πχ λέμε για τον Φετφατζίδη πως είναι καλός επιθετικά και θα βοηθήσει, θα πρέπει να σκεφτείς την ίδια ώρα τον αντίπαλο μπακ που θα έχει να αντιμετωπίσει. Οι περισσότεροι από αυτούς που κρίνουν, κρίνουν αποκλειστικά έναν ποδοσφαιριστή. Ο εκάστοτε παίκτης, όμως, αποτελεί ένα μέρος του συνόλου και οι προπονητές κοιτούν την συνολική εικόνα. Πάντα θα υπάρχουν διλήμματα για κάποιες θέσεις. Εκεί ο προπονητής καλείται να αποφασίσει το ποιος θα τον βοηθήσει περισσότερο στο να αντιμετωπίσει τον εκάστοτε αντίπαλό του».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x