Euro

Το παίρνει… αλλιώς η Εθνική (WEB TV)

Μπορεί να υπάρχει απογοήτευση απ’ την ήττα της πρεμιέρας με την Κολομβία, αλλά οι παίκτες της Εθνικής δεν το βάζουν κάτω. Πίστη και ανασυγκρότηση για… σεφτέ με την Ιαπωνία.

Απογοήτευση, ναι. Πίκρα για το αποτέλεσμα με την Κολομβία, ναι. Αλλά… ως εκεί! Οι παίκτες της Εθνικής τραβούν μια κόκκινη γραμμή και στρέφονται αποκλειστικά στο προσεχές παιχνίδι με την Ιαπωνία!

Αποστολή στη Βραζιλία: Σωτήρης Ταμπάκος

Φερνάντο Σάντος και διεθνείς είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα τα ξημερώματα της Παρασκευής, να πάρουν το τρίποντο και να ξαναμπούν στο κόλπο πρόκρισης. Και γι’ αυτό το στόχο ξεκίνησε η προετοιμασία για τον αγώνα με τους Ασιάτες.

Όσοι βρέθηκαν στην αρχική σύνθεση απέναντι στους Κολομβιανούς (πλην του Καρνέζη που έκανε ξεχωριστό πρόγραμμα με τον Καπίνο), έκαναν αποκατάσταση. Για τους υπόλοιπους –και τις αλλαγές (Μήτρογλου, Φετφατζίδη, Καραγκούνη)- η προπόνηση διήρκεσε περίπου 45 λεπτά και δόθηκε βάση σε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, αλλά και στα τελειώματα των φάσεων.

Μοναδική απουσία ήταν αυτή του Παναγιώτη Γλύκου, που ταλαιπωρείται από φλεγμονή στο μάτι και αναμένεται να μπει από Τετάρτη σε κανονικούς ρυθμούς. Την Δευτέρα το απόγευμα, 19:30 (ώρα Ελλάδας) θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο της Ελλάδας, ενώ… σταθερά στις 23:30 θα γίνει η προπόνηση.

Αν και ο Σάντος δεν το είπε στις δηλώσεις του, είναι πιθανό να κάνει 2-3 αλλαγές σε σχέση με την πρεμιέρα της «γαλανόλευκης» στο Μουντιάλ. Περισσότερα συμπεράσματα θα φανούν τις προσεχείς ημέρες κι όσο θα… κοντοζυγώνει το ματς με την Ιαπωνία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x