Euro

Το «λιμάνι» μπορεί να περιμένει!

Έτοιμο να… σαλπάρει για τα προημιτελικά του Μουντιάλ είναι το «πειρατικό» της Εθνικής, με την πίστη για πρόκριση επί της Κόστα Ρίκα να δίνει το «καύσιμο» για μια νέα, ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία.

Παραμονές του καθοριστικού αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού ο Φερνάντο Σάντος το ξεκαθάρισε στους διεθνείς. «Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ δεν είμαι έτοιμος να επιστρέψω στην Ελλάδα». Το τρυκ έπιασε και τώρα ο Πορτογάλος τεχνικός καλείται να βρει κάτι ανάλογο προκειμένου να τους εμπνεύσει εν όψει του νέου εμποδίου που καλούνται να ξεπεράσουν.

Μπορεί η Κόστα Ρίκα να μην έχει όνομα βαρύ σαν ιστορία, αλλά η αλήθεια είναι πως είναι η ομάδα που έχει κερδίσει (μαζί με την Ελλάδα) τις εντυπώσεις στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η ενδεκάδα της Εθνικής θα αποτελείται από τους Καρνέζη, Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Μανωλά, Χολέμπας, Μανιάτη, Σάμαρη, Καραγκούνη, Σαλπιγγίδη, Χριστοδουλόπουλο και στην κορυφή τον Σαμαρά, που θα προσπαθήσουν -μαζί με όσους κληθούν στην πορεία- να στείλουν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στον επόμενο γύρο.

Απέναντί τους θα βρουν τους Κέιλορ Νάβας, Ουμάνια, Γκονσάλες, Ντουάρτε, Γκαμπόα, Τεχέδα, Μπόρχες, Ζούνιορ Ντίας, Ρουίς, Κάμπελ, Μπολάνιος.

Λογικά γύρω στη 01.00 τα ξημερώματα (ή αρκετά αργότερα αν χρειαστεί παράταση ή πέναλτι) θα γνωρίζουμε ποια από τις δύο εκπλήξεις θα συνεχίσει να… εκπλήσσει και στους «8» της διοργάνωσης.

Σε κάθε περίπτωση, όλοι είναι έτοιμοι για τη μεγάλη μάχη η οποία ξεκινά στις 23.00. Όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι. Παίκτες, τεχνική ηγεσία, εκατομμύρια Έλληνες και –φυσικά- ο NovaΣΠΟΡ FM και το sport-fm.gr που από νωρίς θα σηκώσουν μανίκια!

Στο sport-fm.gr το control room παίρνει φωτιά μεταφέροντάς σας σε real time όλο το κλίμα πριν τη σέντρα, λεπτό προς λεπτό όσα θα συμβούν κατά τη διάρκεια του ματς και εκείνα (τα χαρμόσυνα ας ελπίσουμε) που θα ακολουθήσουν.

Όσο για το ραδιόφωνο, τα πράγματα είναι γνωστά! Συντονιζόμαστε από νωρίς στους 94,6 και λίγο πριν τις 23.00 δυναμώνουμε τον ήχο του ραδιοφώνου μας για να ακούσουμε την περιγραφή του Γιώργου Χελάκη και το σχόλιο του Αντώνη Καρπετόπουλου.

Αν όλα πάνε καλά, ραντεβού τις πρώτες πρωινές ώρες στην Ομόνοια (το Λευκό Πύργο, στην Πλατεία Γεωργίου, στην Πλατεία Ελευθερίας και όπου αλλού γουστάρει ο καθένας)!

Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x