Euro

Το γκολ της ημέρας: Ο Μάντζουκιτς μίλησε στα δύσκολα! (video)

Η Κροατία είχε υποστεί σοκ με το γκολ που δέχθηκε στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης με τη Δανία, αλλά ο Μάντζουκιτς δήλωσε «παρών» στα δύσκολα.

Στη φάση των «8» προκρίθηκε η Κροατία σε βάρος της Δανίας, με την επιτυχία της να κρίνεται στη διαδικασία των πέναλτι.

Ωστόσο, για να βρεθεί σε αυτή τη θέση καλούνταν να κάνει κάτι που δεν χρειάστηκε ποτέ να κάνει μέχρι τώρα στη διοργάνωση, δηλαδή ανατροπή του σκορ, αφού μόλις στο 2’ προέκυψε το απόλυτο σοκ για την ίδια.

Ο Ματίας Γιόργκενσεν είχε ανοίξει το σκορ, βάζοντας στο κατά τ’ άλλα φαβορί, Κροατία, πολύ δύσκολα, αφού είναι μια πραγματικότητα ότι το να μπαίνει μια ομάδα στο γήπεδο με το βάρος ενός γκολ στα πόδια της, μπορεί να διαφοροποιήσει πολύ τα δεδομένα ενός ματς.

Ωστόσο, ο Μάριο Μάντζουκιτς δήλωσε «παρών» όταν η ομάδα του τον χρειάστηκε, καθώς λίγα δευτερόλεπτα αργότερα έφερε το παιχνίδι σε ισορροπία, διαμορφώνοντας το 1-1, επιτρέποντας στην Κροατία να μην αγχωθεί και κυρίως να μην αλλάξει τον τρόπο προσέγγισης του αγώνα.

Έτσι, λοιπόν, μπορεί το τέρμα του επιθετικού της Γιουβέντους να μην ήταν εντυπωσιακό, αν και πρόκειται για μια άμεση εκτέλεση εντός περιοχής, ωστόσο ήταν ιδιαίτερα κρίσιμο για την Κροατία στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

Το γκολ του Μάριο Μάντζουκιτς:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x