Euro

Το Βέλγιο είχε Λουκάκου, η Κύπρος δεν μπορούσε (vids)

Την ατυχία να αντιμετωπίσει έναν... δαιμονισμένο Λουκάκου (2 γκολ) είχε η Κύπρος κόντρα στο Βέλγιο με τους «κόκκινους διαβόλους» να επικρατούν 3-0! Πολύ εύκολα η Βοσνία, «κέρασε» πεντάρα την Εσθονία.

Η αποστολή της Κύπρου ήταν δεδομένα πολύ δύσκολη κόντρα στα «αστέρια» του Βελγίου και από τη στιγμή που ο Ρομέλου Λουκάκου ήταν σε καλό... φεγγάρι, οποιαδήποτε σκέψη των Κύπριων για βαθμό ή βαθμούς έφυγε πολύ γρήγορα.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν από την αρχή ότι ήταν πολύ αγχωμένοι αντιμετωπίζοντας τους Βέλγους, κάτι που αποδείχθηκε μόλις στο 13', όταν δέχθηκε ένα πολύ «φθηνό» γκολ. Ο Ντε Μπρούινε εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα βρήκε στα σώματα και κατόπιν στο δοκάρι και ο Λουκάκου που περίμενε τη βρήκε συστημένη στο κεφάλι του, γράφοντας το 1-0.

Το ματς ουσιαστικά τέλειωσε στο 61', όταν και πάλι ο Λουκάκου με γκολ-καρμπόν διαμόρφωσε το 2-0 για να έρθει στο 81' ο Καράσκο να σπρώξει την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία, έπειτα από ωραία ομαδική ενέργεια από την οποία προέκυψε και το 3-0. Οι Βέλγοι στο ντεμπούτο του Ρομπέρτο Μαρτίνες έχασαν και πέναλτι στο 89', με τον Παναγή να λέει «όχι» στον Μπατσουαγί.

Στο άλλο ματς του ομίλου της Εθνικής, η Βοσνία πιστοποίησε την πολύ καλή επιθετική της λειτουργία, καθώς διέσυρε 5-0 την Εσθονία με όλους τους αστέρες της να βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

Γιβραλτάρ – Ελλάδα 1-4
(26’ Γουόκερ – 10’ Μήτρογλου, 44’ αυτ. Βάισμαν, 45’ Φορτούνης, 45’+1’ Τοροσίδης)

Βοσνία – Εσθονία 5-0
(7’, 90' Σπάχιτς, 23’ Τζέκο, 71’ Μεντουνγιανίν, 83’ Ιμπίσεβιτς)


All Goals HD - Bosnia & Herzegovina 5-0 Estonia από Zkrisz

Κύπρος – Βέλγιο 0-3
(13’, 61’ Λουκάκου, 81’ Καράσκο)



Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Βέλγιο – Βοσνία (7/10)
Εσθονία – Γιβραλτάρ (7/10)
Ελλάδα – Κύπρος (7/10)

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Βοσνία – Κύπρος (10/10)
Εσθονία – Ελλάδα (10/10)
Γιβραλτάρ – Βέλγιο (10/10)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x