Euro

Την έσπασε και… ανταμείφτηκε (pic & video)

Ένα… σκαμπίλι στην τηλεόραση και στον Αλέξις Σάντσες ήταν αρκετό για να χαλάσει η συσκευή ενός Βραζιλιάνου οπαδού, ο οποίος δέκα μέρες πήρε ως… δώρο από την εθνική του ομάδα μία καινούργια!

Ήταν Σάββατο 28 Ιουνίου όταν η Βραζιλία άφηνε εκτός από τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου τη Χιλή στη διαδικασία των πέναλτι και οι συμπατριώτες τους τα… έσπαγαν.

Κατά την διάρκεια της «ρώσικης ρουλέτας», το άγχος είχε κυριεύσει ολοκληρωτικά έναν φίλο της «σελεσάο» και μετά το χαμένο πέναλτι του Χάρα απλώς το έβγαλε από μέσα του.

Η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Ζούλιο Σέζαρ και ο Ράφαελ Γκαμπαρίμ άρχισε να τρελαίνεται. Αρχικά ταρακουνούσε την τηλεόραση, όταν όμως η κάμερα εστίασε στον Αλέξις Σάντσες, ο Βραζιλιάνος οπαδός δεν τήρησε το… fair play και χτύπησε τον αρχηγό των Χιλιανών, προκαλώντας ανεπανάληπτη ζημιά.



Το εν λόγω βίντεο έκανε σε χρόνο ρεκόρ το γύρο του διαδικτύου και ο Γκαμπαρίμ έγινε πασίγνωστος στην χώρα του καφέ. Η έκφραση αυτή της χαράς του μάλιστα, δεν άφησε ασυγκίνητη ούτε την εθνική του ομάδα.

Συγκεκριμένα, οι σπόνσορες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Βραζιλίας, του παρέδωσαν μια ολοκαίνουργια τηλεόραση ως αντάλλαγμα για την αγάπη και την στήριξή του στην προσπάθειά τους.

inner

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x