Euro

Τι σχέση έχει το Casa de Papel με το Μουντιάλ και τον Μαραντόνα; (video)

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα υπό τις οδηγίες του Professor συμμετέχει στο «τέλειο σχέδιο» για πάρει -αλλά όχι να κλέψει- το Παγκόσμιο Κύπελλο από τα γήπεδα της Ρωσίας.

Το «τέλειο σχέδιο» για να πάρει το Παγκόσμιο Κύπελλο από τη Μόσχα φαίνεται πως έχει ο Ντιέγκο Μαραντόνα.

Επηρεασμένος από την ισπανόφωνη σειρά «La casa de papel» ο 43χρονος κωμικός από την Αργεντινή, Μαρτίν Μπόσι, έδωσε πρωταγωνιστικό ρόλο στον «Ντιεγκίτο», που καλείται να φέρει εις πέρας την δύσκολη αποστολή και να κάνει την πατρίδα του Πρωταθλήτρια Κόσμου ύστερα από το Μουντιάλ του 1986 στο Μεξικό, όπου ήταν και ο MVP της διοργάνωσης.

Ο Μαραντόνα μαζί με την ομάδα του μπαίνει αθόρυβα στο κτήριο όπου φυλάσσεται το πολυπόθητο τρόπαιο στη Μόσχα. Κάπου εκεί ο συναγερμός χτυπάει και ξεκινάει το πανηγύρι.

Ο Κάρλος Μπιλάρντο (προπονητής της «αλμπισελέστε» όταν ανέβηκε για τελευταία φορά στην κορυφή του πλανήτη) σε ρόλο professor ελέγχει τα πάντα και του δίνει τις οδηγίες. Ο τσάρος αναλαμβάνει να τρέξει τις διαπραγματεύσεις και να βάλει φρένο στα σχέδια του Μαραντόνα, που την ίδια ώρα προσπαθεί να επηρεάσει την κοινή γνώμη στην επικοινωνία του με την λαμπερή δημοσιογράφο που μοιάζει να έχει περισσότερο τον ρόλο της «inspectora Murillo». Μάλιστα, της αναπτύσσει τα επιχειρήματά του χρησιμοποιώντας αγωνιστικά παραδείγματα και αδικίες εις βάρος της Αργεντινής στο παρελθόν. Αμέσως μετά μπαίνουν στο πάνελ οι Μέσι και Ρονάλντο με στόχο να κάνουν τον Μαραντόνα να «λυγίσει» και να μην επιμείνει σε μια πράξη που θα θέσει σε κίνδυνο την διεξαγωγή της διοργάνωσης. Θα τα καταφέρουν; Υπομονή… έχει και δεύτερο part.




Γιάννης Σταυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x