Euro

Θετικός ο Σαμαράς στο αίτημα των διεθνών

Τη διαβεβαίωση του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, ότι το αίτημά τους για δημιουργία προπονητικού κέντρου θα υλοποιηθεί άμεσα έλαβαν οι Έλληνες διεθνείς.

Επικοινωνία με τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας είχε αργά χθες το βράδυ ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος – μέσω της ΕΠΟ - απάντησε στο αίτημά τους για κατασκευή προπονητικού κέντρου για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αντί να πάρουν εκείνοι έξτρα πριμ.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός – εκτός από τις ευχές του για το αποψινό παιχνίδι με την Κόστα Ρίκα για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας – φέρεται να απάντησε ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να καταφέρει η «γαλανόλευκη» να αποκτήσει το δικό της «σπίτι».

Υπενθυμίζεται ότι η Ομοσπονδία έχει ζητήσει το παραχωρητήριο έκτασης, χωρίς όμως να λάβει κάποια απάντηση από την Πολιτεία.

Κάτι που φαίνεται ότι βρίσκει λύση από τη στιγμή που το θέμα θα χειριστεί ο ίδιος ο κ. Σαμαράς, αφού οι διαδικασίες πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα από τη στιγμή που η σύμβαση της ΕΠΟ με τη διοίκηση του Αγίου Κοσμά ολοκληρώνεται στα τέλη του 2015.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x