Euro

«Θέλουμε βαθμολογικό κέρδος στο Καραϊσκάκη»

Οι Κωνσταντίνος Λαίφης, Ανδρέας Αβρααάμ και Κωνσταντίνος Παναγή αναφέρθηκαν στο προσεχές ματς της Κύπρου με την Ελλάδα για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Με στόχο να μην φύγουν από το γήπεδο με… άδεια τα χέρια θα έρθει στο Καραϊσκάκη η εθνική Κύπρου, όπως δήλωσαν οι Κωνσταντίνος Λαίφης, Ανδρέας Αβρααάμ και Κωνσταντίνος Παναγή εν όψει της αναμέτρησης της Παρασκευής (07/10, 21:45) κόντρα στην Ελλάδα για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Αναλυτικά

Ανδρέας Αβραάμ: «Είναι δυο παιχνίδια, όπου στόχος είναι το βαθμολογικό κέρδος και στα δυο. Είναι ένα «φιλικό ντέρμπι», ξέρουμε τι θα συναντήσουμε από αυτή την ομάδα, πρέπει να πάμε εκεί να παρουσιάσουμε ότι καλύτερο μπορούμε και να έχουμε κέρδος. Η Εθνική βλέπει όλους τους αντιπάλους στα ίσα, μπορούμε για θετικό αποτέλεσμα. Υπάρχουν και άλλα παιδιά που ξέρουν την ελληνική φιλοσοφία, αν θα είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι σε αυτά που θα μας πει ο προπονητής μας, μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα».

Κωνσταντίνος Λαίφης: «Είναι ένα ιδιαίτερο παιγνίδι, δύσκολο παιγνίδι, αλλά εμείς πρέπει να κινούμε αυτό που ξέρουμε και πάμε για το καλύτερο δυνατό. Είναι σημαντικό να αγωνίζεσαι στο εξωτερικό πιστεύω ότι θα έχουμε ένα καλό σύνολο και θα προχωρήσουμε μαζί. Το δείξαμε και πέρσι ότι μπορούμε για μεγάλα πράγματα με την Εθνική. Έχουμε τις δυνατότητες ακόμη και για το διπλό. Το ματς με την Ελλάδα θεωρώ ότι θα είναι πιο δύσκολο απ’ ότι αυτό με την Βοσνία».

Κωνσταντίνος Παναγή: «Θα είναι δυο δύσκολα παιγνίδια, βλέπουμε πρώτα τον αγώνα με την Ελλάδα, πρέπει για 90 λεπτά να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι, πρέπει να πάμε όσο το δυνατό πιο καλά προετοιμασμένοι. Ο προπονητής εμπιστεύεται όλους τους νέους και προσπαθεί να κάνει ένα συνδυασμό με τους πιο παλιούς. Προσπαθούμε να ετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε για την Εθνική και είναι δύσκολη η κάθε αποστολή. Είναι σημαντικές τέτοιες νίκες (βλ. επιτυχία του ΑΠΟΕΛ κόντρα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης), θα μας δώσουν την ανάλυση οι προπονητές και θα δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε αυτό το παιγνίδι με την Ελλάδα. Είναι σημαντικό, βλέπουμε ότι ο προπονητής εμπιστεύεται και άλλους τερματοφύλακες, θα τον υποδεχθούμε με τον καλύτερο τρόπο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x