Euro

Θέλει να παραμείνει ο Ντιέγκο Κόστα

Μπορεί η Ισπανία να απέτυχε στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, ωστόσο ο Ντιέγκο Κόστα ελπίζει πως αυτό δεν θα τον εμποδίσει να ξαναπαίξει με τους «φούριας ρόχας», τονίζοντας πως δεν έχασαν την δίψα για νίκη.

Το ταξίδι του με τα χρώματα της εθνικής Ισπανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας μπορεί να τελείωσε άδοξα, ο Ντιέγκο Κόστα όμως ελπίζει πως θα συνεχίσει να βοηθάει τους «φούριας ρόχας».

Μιλώντας στην «Marca», ο επιθετικός της Τσέλσι πλέον παραδέχτηκε πως θα ήθελε να αγωνίζεται για χρόνια ακόμα με το ισπανικό εθνόσημο στο στήθος και μαζί του να ζήσουν πολλές χαρές.

«Φυσικά και θέλω να συνεχίσω με την Ισπανία. Ονειρεύομαι να πετύχω με την Ισπανία όλα όσα έχει πετύχει τα τελευταία χρόνια», ήταν η πεποίθηση του 25χρονου άσου.

Επιπλέον έσπευσε να απολογηθεί για τις εμφανίσεις του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος στην χώρα του καφέ, τονίζοντας πως αυτή η ομάδα δεν έχει τελειώσει ακόμα.

«Απολογούμαστε αλλά η ζωή συνεχίζεται. Αφήστε μας να δουλέψουμε και να σηκώσουμε τα κεφάλια σας και πάλι ψηλά», ήταν η τοποθέτηση του Ντιέγκο Κόστα, συμπληρώνοντας: «Είχαμε πολλές φιλοδοξίες. Κανείς δεν έχει κουραστεί να κερδίζει».

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x