Euro

«Θα παίξουμε χωρίς τον Μέσι»

Στην επιβεβαίωση ότι ο Λιονέλ Μέσι υπέστη θλάση και θα απουσιάσει από τα προσεχή φιλικά της Αργεντινής εν όψει του Μουντιάλ προχώρησε ο Αλεχάντρο Σαμπέγια.

Χωρίς τον Λιονέλ Μέσι θα παραταχθεί η εθνική Αργεντινής στους φιλικούς αγώνες με τον Ισημερινό στο Νιού Τζέρσεί και τη Βοσνία στο Σεντ Λούις, όπως δήλωσε ο Αλεχάντρο Σαμπέγια σε Μέσα της πατρίδας του.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «μπιανκοσελέστε» επιβεβαίωσε ότι ο διεθνής άσος της Μπαρτσελόνα υπέστη θλάση κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα με την Μπέτις και τις επόμενες μέρες θα γίνει γνωστό το διάστημα που θα μείνει εκτός δράσης.

«Έχουμε μιλήσει (με τον Μέσι), σίγουρα είναι θλάση. Θα χρειαστεί να περιμένουμε για την επιστροφή του. Έχει αποκλειστεί (από την αποστολή της εθνικής)», είπε στους εκπροσώπους του Τύπου ο Σαμπέγια και συνέχισε:

«Είναι ανησυχητικό επειδή είναι στο ίδιο σημείο. Δεν είμαι ειδικός, αλλά ανησυχώ γιατί είναι δύσκολο ένας παίκτης να τραυματιστεί στο ίδιο σημείο. Θα πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι και να παραμείνουμε ήρεμοι».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x