Euro

Στο πλευρό του Άρνολντ ο Ράις: «Ένας από τους καλύτερους – Μην τον κατακρίνετε»

Τη στήριξή του στον Αλεξάντερ Άρνολντ έδειξε έμπρακτα ο Ντέκλαν Ράις μετά την σφοδρή κριτική που δέχθηκε για τις μέτριες εμφανίσεις στο Euro της Γερμανίας.

Η επιλογή του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να χρησιμοποιήσει τον Αλεξάντερ Άρνολντ ως εσωτερικό χαφ δίπλα στον Ντέκλαν Ράις δεν έχει λειτουργήσει και αυτός είναι ένας βασικός λόγος που η εθνική Αγγλίας δεν έχει πείσει μέχρι στιγμής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Παρά το γεγονός ότι τα «λιοντάρια» έχουν τέσσερις βαθμούς και δεδομένα θα είναι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, η κριτική για τις μέτριες εμφανίσεις της ομάδας είναι σφοδρή. Σαφώς την ευθύνη έχει ο Άγγλος προπονητής, όμως η μπάλα παίρνει και ποδοσφαιριστές που δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα.

Πρώτος ο δεξιός μπακ της Λίβερπουλ που δείχνει να μην… βολεύεται στο χώρο του κέντρου. Γι’ αυτό και δεν γλίτωσε από τα αρνητικά σχόλια των συμπατριωτών του. Ο μέσος της Άρσεναλ λοιπόν έσπευσε να τον στηρίξει, ζητώντας από τον κόσμο να αλλάξει τρόπο σκέψης.

«Είναι από τους καλύτερους παίκτες που έχω δει. Μην του ζητάτε να αγωνιστεί σε μία διαφορετική θέση από αυτή που γνωρίζει και μετά να το παίρνετε πίσω επειδή έκανε ένα κακό παιχνίδι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ράις υπερασπιζόμενος τον συμπαίκτη του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x