Euro

Στέρλινγκ: «Μην γιουχαΐζετε τον Γκόμεζ για κάτι που έφταιξα εγώ»

Στο πλευρό του Τζο Γκόμεζ στάθηκε ο Ραχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος ανέλαβε όλη την ευθύνη για τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε ο συμπαίκτης του στην εθνική ομάδα.

Την ανάγκη να απολογηθεί για τη σκληρή αντιμετώπιση που δέχτηκε ο Τζο Γκόμεζ, ένιωσε ο Ραχίμ Στέρλινγκ. Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι θεωρεί ότι φταίει ο ίδιος για τον αποκλεισμό του από την αποστολή της εθνικής Αγγλίας και όχι ο δεξιός μπακ της Λίβερπουλ που… πλήρωσε τελικά τη νύφη.

Υπενθυμίζεται, ότι κατά τη διάρκεια του «πάρτι» που έστησαν χθες τα «Τρία Λοντάρια», την ώρα που ο Γκόμεζ ήταν έτοιμος να περάσει στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή, μέρος της κερκίδας τον αποδοκίμασε.

Κάτι που δεν άρεσε σε καμία περίπτωση στον Στέρλινγκ, όπως έσπευσε να εξηγήσει μέσω μηνύματός του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

«Σε όλους τους φίλους της Αγγλίας: Ήθελα να αφήσω τα πράγματα ως είχαν, όμως απόψε πρέπει να μιλήσω ξανά. Ήταν δύσκολο για μένα να βλέπω έναν συμπαίκτη μου να γιουχαΐζεται για κάτι, στο οποίο έφταιξα εγώ.

Ο Τζο δεν έκανε τίποτα λάθος και το να βλέπεις κάποιον να γιουχαΐζεται όταν μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο -ειδικά μετά από μία δύσκολη εβδομάδα γι’ αυτόν- ενώ είναι ταπεινός και δουλεύει σκληρά, είναι λάθος. Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη και δέχομαι τις συνέπειες
», τόνισε χαρακτηριστικά o εξτρέμ της Σίτι.



Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x