Euro

Σκίμπε: «Ο Μήτρογλου είναι για τα πέναλτι…»

Με χιούμορ αντιμετώπισε το συμβάν με τον Μήτρογλου πριν από το φάουλ του Σταφυλίδη ο Μίχαελ Σκίμπε ενώ τόνισε ότι ουδέποτε του έχει τύχει να κάνει δύο αναγκαστικές αλλαγές τόσο γρήγορα σε ένα παιχνίδι

Δεν θέλησε να δώσει ιδιαίτερη αξία στο συμβάν με τον Κώστα Μήτρογλου πριν από το φάουλ του Κώστα Σταφυλίδη ο Μίχαελ Σκίμπε, καθώς με δηλώσεις του στην κάμερα του ΣΚΑΪ τόνισε ότι ο διεθνής επιθετικός αναλαμβάνει τις εκτελέσεις των πέναλτι, με σαφή διάθεση να κάνει χιούμορ για ό,τι συνέβη.

Παράλληλα, ο Γερμανός τεχνικός τόνισε ότι ποτέ δεν του έχει τύχει να κάνει τόσο γρήγορα σε ένα παιχνίδι δύο αναγκαστικές αλλαγές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του ΣΚΑΪ:

Για τη σημασία της νίκης επί της Εσθονίας: «Είναι και σημαντικό για τη διαφορά τερμάτων και για την αυτοπεποίθησή μας»

Για το περιστατικό με τον Μήτρογλου πριν από το φάουλ του Σταφυλίδη: «Ο Κώστας Μήτρογλου είναι για τα πέναλτι (σ.σ. γέλια). Χαίρομαι που παίρνει την ευθύνη αλλά χαίρομαι που τελικά το εκτέλεσε ο Σταφυλίδης που έκανε μια ωραία εκτέλεση στέλνοντας την μπάλα στη γωνία».

Για τις δύο πολύ γρήγορες αναγκαστικές αλλαγές: «Δεν μου έχει τύχει ποτέ αυτό. Μην ξεχνάμε ότι είναι δύο πολύ σημαντικοί παίκτες».

Για τις τρεις νίκες: «Ήταν ο στόχος μας να πάρουμε αυτές τις τρεις νίκες γιατί έχουμε πολύ δύσκολες ομάδες στη συνέχεια. Έχουμε ρίξει πολλή δουλειά για να φτάσουμε εδώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x