Euro

Σκίμπε: «Κακό αποτέλεσμα, καλοί στο δεύτερο ημίχρονο»

Μόνο την απόδοση της Εθνικής στο δεύτερο μέρος κρατά ο Μίχαελ Σκίμπε από τη φιλική ήττα με 1-0 από τη Λευκορωσία στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Μίχαελ Σκίμπε δεν έμεινε, προφανώς, ικανοποιημένος από την εικόνα της Εθνικής στη φιλική ήττα από τη Λευκορωσία. Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός προτίμησε να κρατήσει την κατά διαστήματα εμφάνιση στο δεύτερο μέρος και να στρέψει άμεσα την προσοχή όλων στο κρίσιμο ματς της Κυριακής με τη Βοσνία.

«Το αποτέλεσμα δεν μας αρέσει, αλλά η απόδοση ήταν καλή στο δεύτερο ημίχρονο», ανέφερε αρχικά. «Πολλοί παίκτες πήραν τα λεπτά που χρειάζονταν. Για εμάς τους προπονητές είναι καλύτερα από την προπόνηση να βλέπουμε μέσα στο γήπεδο πώς ανταποκρίνονται στα αγωνιστικά λεπτά που τους λείπουν. Για παράδειγμα ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είχε μεγάλο όφελος με αυτά τα 90 λεπτά», συνέχισε.

«Η Βοσνία είναι ανταγωνίστριά μας για τις δύο πρώτες θέσεις, τα παιχνίδια που απομένουν δεν είναι πολλά, συνεπώς κάθε νίκη είναι σημαντική», πρόσθεσε.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Μίχαελ Σκίμπε είπε: «Ήταν σημαντικό αυτό το τεστ γιατί είχαμε παίκτες που ήταν τραυματίες ή δεν έπαιζαν με τις ομάδες τους. Για παράδειγμα για τον Παπαδόπουλο ήταν σημαντικό αυτό το τεστ. Γνωρίζοντας πως ο Μανωλάς δεν θα είναι μαζί μας, ήταν σημαντικό να έχουμε αυτό το παιχνίδι για το Οικονόμου και τον Παπαδόπουλο. Την Κυριακή θα δούμε άλλο παιχνίδι και σε άλλη ατμόσφαιρα. Οι φίλαθλοι είναι ο δωδέκατος παίκτης και ευχόμαστε να είναι δίπλα μας. Έχουμε ίσως ένα προβάδισμα απέναντι στη Βοσνία γιατί έχουμε κερδίσει στα τρία πρώτα ματς, αλλά θα πρέπει να είναι δυνατή η άμυνα και θαρραλέα η επίθεσή μας. Θα πρέπει οι παίκτες που θα είναι στο γήπεδο να διαβάσουν και να παίξουν διαφορετικά αυτό το ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x