Euro

Σαρωτική η Γαλλία με εκτελεστή Ζιρού (video)

Σε εκπληκτική κατάσταση απέδειξε ότι βρίσκεται η Γαλλία ενόψει του ματς με τη Σουηδία, αφού διέλυσε με 5-0 την Παραγουάη, έχοντας σε μεγάλο βράδυ τον Ζιρού που πέτυχε χατ-τρικ.

Μια σπουδαία ποδοσφαιρική παράσταση, ακόμα κι αν πρόκειται για φιλική αναμέτρηση, πρόσφερε στους φίλους της η Γαλλία, καθώς διέλυσε την Παραγουάη με 5-0, δείχνοντας ότι είναι απόλυτα έτοιμη για το ματς των Προκριματικών κόντρα στη Σουηδία σε μία εβδομάδα (9/6).

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ ήταν ο Ολιβιέ Ζιρού, που αξιοποίησε με άψογο τρόπο τις ενέργειες της ποιοτικής μεσοεπιθετικής γραμμής των «τρικολόρ» και έφτασε χατ-τρικ, με όλα τα γκολ του να επιτυγχάνονται με μία επαφή.

Τα άλλα δύο γκολ για τη Γαλλία πέτυχαν οι Μούσα Σισοκό και Αντουάν Γκριεζμάν, που διαμόρφωσαν το τελικό 5-0 κόντρα στην Παραγουάη, που έδειξε από την πλευρά της να μην διαθέτει την ποιότητα προηγούμενων ετών.

Η ενδεκάδα της Γαλλίας: Γιορίς, Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, Κοσιελνί, Ουμτιτί, Μεντί (67' Ντιν), Ματουιντί, Πογκμπά (46' Καντέ), Ουσμάν Ντεμπελέ (46' Μουσά Σισοκό), Παγέτ (46' Λεμάρ), Γκριεζμάν (80' Τοβίν), Ζιρού (73' Λακαζέτ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x