Euro

Σάμαρης: «Ήρθαν για να προκαλέσουν οι Βόσνιοι φίλαθλοι»

Την συμπεριφορά των οπαδών της Βοσνίας στο «Γ. Καραϊσκάκης» καυτηρίασε ο Ανδρέας Σάμαρης, με αφορμή τους πανηγυρισμούς των διεθνών μπροστά τους. «Μήνυμα… από ψηλά η γκολάρα του Τζαβέλλα» είπε.

Την συμπεριφορά των οπαδών της Βοσνίας στο «Γ. Καραϊσκάκης» καυτηρίασε ο Ανδρέας Σάμαρης, με αφορμή τους πανηγυρισμούς των διεθνών μας μπροστά τους, δευτερόλεπτα μετά την γκολάρα του Τζαβέλλα για το 1-1.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Τα καταφέραμε με πίστη και θέληση σε ένα παιχνίδι που βρεθήκαμε πίσω από ένα τυχερό γκολ. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα το αποτέλεσμα είναι καλό. Με το Βέλγιο τον Μάρτιο θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

Γιατρεύει πληγές η Εθνική σιγά-σιγά. Έχει παρουσιάσει μια εικόνα μέτρια έως καλή και με αυτόν τον βαθμό φτάσαμε τους 10, παραμένοντας δεύτεροι. Το κλίμα που εκπέμπουμε ως ομάδα μας βοηθάει. Ισως να το βλέπει ο Θεός. Ίσως ήταν κι ένα μήνυμα από ψηλά αυτό το γκολ στο τέλος»
.

Για τους πανηγυρισμούς των διεθνών μπροστά από τους Βόσνιους οπαδούς: «Το θέλαμε πολύ, όλοι οι παίκτες. Οι πανηγυρισμοί έδειξαν πως η ομάδα το πίστευε. Νομίζω οι φίλαθλοι της Βοσνίας ήρθαν για να προκαλέσουν και όχι να βοηθήσουν την ομάδα τους. Εμείς είμαστε κύριοι στα εκτός έδρας παιχνίδια. Ελπίζω η FIFA και η UEFA να κάνει κάτι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x