Euro

Σάμαρης: «Αν παίξουμε και στα δύο επόμενα ματς έτσι, θα νικήσουμε»

Στην καλή απόδοση της Εθνικής κόντρα στο Βέλγιο και πως πρέπει αυτή να συνεχιστεί στα δύο επόμενα ματς στάθηκε ο Ανδρέας Σάμαρης μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο διεθνής χαφ της Μπενφίκα τόνισε πως οι Βέλγοι έχουν επιθετικές αρετές, ενώ οι Έλληνες αμυντικές και πως τα γκολ δεν προήλθαν από δικές τους αδράνειες, αλλά από την ποιότητα των Βέλγων. Πιστεύει πως πάνε στα μπαράζ και μετά στο Μουντιάλ και περιμένει πως οι Βέλγοι δε θα πάνε για τουρισμό στα δύο τελευταία ματς.

Αναλυτικά: «Μακάρι να παίξουμε και τα δύο επόμενα ματς έτσι. Το Βέλγιο είναι μια ομάδα με πολλές επιθετικές λύσεις και η "σπεσιαλιτέ" μας είναι η άμυνα. Το ματς πήγε όπως στις Βρυξέλλες, προσπαθήσαμε να καλύψουμε τους χώρους και να μην αφήσουμε τους σταρ που έχει το Βέλγιο.

Δεν θα έλεγα ότι τα γκολ ήλθαν από αδράνειες, αλλά από την ποιότητα του Βελγίου. Πιστεύω ότι θα πάμε στα μπαράζ και μετά στο Μουντιάλ. Τα παιχνίδια που πρέπει να επιτεθούμε μας δυσκολεύουν περισσότερο. Μας μίλησαν και οι κύριοι Σκίμπε και Γραμμένος, υπάρχει αισιοδοξία κι αφού αυτή η αισιοδοξία έρχεται από πάνω, θα τα καταφέρουμε.

Οι Βέλγοι είναι επαγγελματίες, δεν θα πάνε για τουρισμό, αυτές οι ομάδες έχουν εγωισμό. Πιστεύουμε ότι θα φανούν επαγγελματίες, αλλά πιο πολύ πιστεύουμε σε εμάς. Ότι θα πάρουμε τους έξι βαθμούς στα δύο εναπομείναντα ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x