Euro

Ρονάλντο: «Περήφανος για την ομάδα μου»

Απογοητευμένος, αλλά παράλληλα και περήφανος για την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας δήλωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τον αποκλεισμό από την Ουρουγουάη.

Περήφανος για την πορεία της Πορτογαλίας στο παγκόσμιο Κύπελλο δήλωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά τον αποκλεισμό από την Ουρουγουάη, ενώ εμφανίστηκε σίγουρος πως η εθνική ομάδα της χώρας του θα παραμείνει στην ελίτ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο «CR7»:

«Η Πορτογαλία πάλεψε καλά. Κατά τη γνώμη μου παίξαμε καλύτερα από την Ουρουγουάη, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Εκείνος που θα πετύχει τα περισσότερα γκολ, εκείνος νικάει. Θα πρέπει να συγχαρούμε την Ουρουγουάη.

Θα πρέπει να έχουμε το κεφάλι ψηλά. Κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε για την ομάδα. Ως αρχηγός, είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου, το προπονητικό σταφ και όσους δούλεψαν μαζί μας. Πιστεύω ότι κάναμε πολύ καλό τουρνουά.

Το κεφάλι ψηλά, όμως, γιατί η Πορτογαλία θα συνεχίσει να κατακτά τίτλους. Τώρα, δεν είναι η στιγμή για να μιλήσουμε για το μέλλον. Είμαι σίγουρος ότι η εθνική θα συνεχίσει να είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, με μεγάλους παίκτες και ένα φανταστικό γκρουπ νέων παικτών με φιλοδοξίες. Είμαι χαρούμενος γιατί η εθνική θα είναι πάντα ψηλά
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x