Euro

Ρομάριο: «Κλέφτης και π…ς γιος ο Μπλάτερ»

Λάβρος κατά της ηγεσίας της FIFA ήταν ο Ρομάριο σε συνέντευξή του στη βραζιλιάνικη τηλεόραση. «Κλέφτης και π…ς γιος ο Μπλάτερ», δήλωσε ο παλαίμαχος άσος.

Για προσπάθεια εκμετάλλευσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας προκειμένου να πλουτίσουν τα μεγάλα «κεφάλια» της κατηγόρησε δημόσια τη FIFA ο Ρομάριο. Ο άλλοτε μεγάλος επιθετικός και πλέον μέλος του κογκρέσου στο Ρίο Ντε Τζανέιρο φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά σε τηλεοπτική εκπομπή και «έλουσε» τόσο τον πρόεδρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας, Ζεπ Μπλάτερ, όσο και τον γενικό γραμματέα, Ζερόμ Βάλκε.

«Ο Βάλκε είναι ένας από τους μεγαλύτερους απατεώνες στον παγκόσμιο αθλητισμό. Εκβιάζουν μαζί με τον Μπλάτερ, που είναι κλέφτης, διεφθαρμένος και π… γιος. Συγγνώμη για τις εκφράσεις, αλλά αυτές τους χαρακτηρίζουν. Αυτοί θα πλουτίσουν με το δικό μας Παγκόσμιο Κύπελλο και όλα θα είναι καλά», δήλωσε ο Βραζιλιάνος πρώην άσος. «Έχουμε ξοδέψει ένα παράλογο ποσό για το Μουντιάλ και δίνουμε όλο και περισσότερα χρήματα. Η Βραζιλία έχει πολλούς κλέφτες, αυτή είναι η αλήθεια. Θα πρέπει να υποστηρίξουμε την ομάδα μας μέσα στο γήπεδο, αλλά έξω από αυτό έχουμε ήδη χάσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x