Euro

Ράμα: «Αδύνατη η αποστολή της Αλβανίας, αλλά η μπάλα είναι στρογγυλή»

Ανάρτηση για τη σημερινή μάχη με την Ισπανία έκανε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα.

Για να καταφέρει η Αλβανία να περάσει στους «16» του Euro 2024 θα χρειαστεί μια τεράστια υπέρβαση, να νικήσει την πρωτοπόρο του ομίλου και αήττητη έως τώρα, Ισπανία.

Ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας, Έντι Ράμα, προχώρησε σε μια εμψυχωτική ανάρτηση στο Facebook, τονίζοντας ότι κανείς δεν πίστευε ότι η Αλβανία θα πάλευε στο φινάλε του ομίλου για την πρόκριση και πως οι παίκτες του θα πρέπει να απολαύσουν τη στιγμή.

«Κανείς δεν θα πίστευε ότι στον αγώνα του τρίτου ομίλου στο Euro 2024, η Αλβανία θα ήταν ακόμα στο παιχνίδι και εν τω μεταξύ θα ήταν τρίτη, όχι τελευταία σε αυτό που παγκοσμίως αναφέρεται ως "γκρουπ του θανάτου".

Η πολύ μεγαλύτερη εμπειρία των αντιπάλων στα δύο πρώτα ματς έπαιξε το ρόλο της εναντίον μας, αλλιώς η θέση μας σήμερα θα μπορούσε να ήταν ακόμα πιο ευνοϊκή. Ναι, αυτό είναι ποδόσφαιρο και κάθε λύπη του σήμερα είναι μια εμπειρία για το αύριο.

Σήμερα αντιμετωπίζουμε την πιο τρομερή ομάδα του ομίλου σε μια αποστολή που στα χαρτιά είναι 100% αδύνατη. Αλλά η μπάλα είναι στρογγυλή και το βράδυ οι 12 κοκκινόμαυροι, αυτοί στο γήπεδο και ο 12ος παίκτης μας στις εξέδρες, ένας από τους μεγαλύτερους αυτού του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, δεν έχουν απολύτως τίποτα να χάσουν

Αρκεί να παίξουν και να απολαύσουν μέχρι τέλους τις μαγικές στιγμές που δημιούργησαν μόνοι τους. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα του αγώνα με την Ισπανία, η νέα μας Εθνική ομάδα θα βγει με το κεφάλι ψηλά και με μεγάλη εμπειρία
», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ράμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x