Euro

Ραντεβού Τσίπρα με την ομάδα του 2004!

Ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε την χρυσή ομάδα του 2004 στη σουίτα, από όπου παρακολούθησαν το ματς της Ελλάδας με την Βοσνία και συμφώνησαν να συναντηθούν για να συζητήσουν το μέλλον του ποδοσφαίρου.

Μια σημαντική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις σουίτες του «Γ. Καραϊσκάκης», στο ημίχρονο του ματς της Εθνικής με την Βοσνία.

Ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος παρακολούθησε το ματς από τις εξέδρες των επισήμων, επισκέφτηκε την σουίτα όπου βρίσκονταν κάποιοι από τους διεθνείς της χρυσής ομάδας του 2004.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός έκατσε για περίπου μισή ώρα με τους Βασίλη Τσιάρτα, Άγγελο Μπασινά, Νίκο Νταμπίζα, Γιώργο Καραγκούνη και Αντώνη Νικοπολίδη, με τους οποίους συζήτησαν για τα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μάλιστα, συμφώνησαν να συναντηθούν ξανά για να ανταλλάξουν απόψεις, με τον Αλέξη Τσίπρα να δείχνει διατεθειμένος να κανονιστεί όσο πιο άμεσα γίνεται ένα ραντεβού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, οι διεθνείς είναι προβληματισμένοι για το αν υπάρχει λόγος να γίνει αυτή η συνάντηση, αφού δεν είναι ξεκάθαρο το αντικείμενο που θα έχει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x