Euro

Πως… έσπασαν οι καρδιές των Πολωνών (video)

Σκοράρουν, πανηγυρίζουν, το γκολ ακυρώνεται και στο τέλος ψάχνουν να δουν τι έφταιξε. Δείτε σε βίντεο πως… έσπασαν οι καρδιές των Πολωνών όταν ακυρώθηκε τέρμα του Κούμπα Μπλαστσικόφσκι στο 94ο λεπτό.

Πολωνία και Μαυροβούνιο είναι στο 1-1 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ένα γκολ για μία από τις δύο ομάδες είναι παραπάνω από σημαντικό.

Για τους γηπεδούχους Πολωνούς, η νίκη θα αναζωπύρωνε τις ελπίδες τους για πρόκριση στην τελική φάση της Βραζιλίας, αφού οι τρεις βαθμοί θα τους έφερναν κοντά στους Μαυροβούνιους και τη δεύτερη θέση, ενώ για τους γηπεδούχους το τρίποντο θα σήμαινε παραμονή στην πρωτιά του όγδοου ομίλου.

Η αναμέτρηση έφτασε στο 94ο λεπτό, όταν και η… παρέα του Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι και Γιάκουμπ Μπλαστσικόφσκι κατάφερε να σκοράρει με τον δεύτερο έπειτα από φάση διαρκείας. Δευτερόλεπτα μετά, όλοι έγιναν ένα κουβάρι για να πανηγυρίσουν, αλλά ο διαιτητής γύρισε πίσω το παιχνίδι και υπέδειξε φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα, ακυρώνοντας φυσικά το «χρυσό» γκολ του «Κούμπα».

Δείτε τη φάση αλλά και το πώς αντέδρασαν μετά τη λήξη του αγώνα οι Πολωνοί σε ένα πολύ όμορφο βίντεο.

Γιώργος Σιάφας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x