Euro

Προσπάθησε να εξηγήσει το «κόψιμο» του Σανέ ο Λεβ

Σάλος επικρατεί στη Γερμανία με την απόφαση του Γιόακιμ Λεβ να κόψει από την 23άδα της Γερμανίας τον Λερόι Σανέ.

Ένας… μικρός χαμός επικρατεί στη Γερμανία με αφορμή την απόφαση του Γιόακιμ Λεβ να κόψει από την αποστολή για Μουντιάλ τον Λερόι Σανέ.

Σε όλα τα ΜΜΕ της χώρας «παίζει» πρώτο θέμα η μη παρουσία του άσου της Μάντσεστερ Σίτι, καθώς άπαντες… αδυνατούν να καταλάβουν γιατί δεν βρίσκεται στους «εκλεκτούς».

Πέραν του αδιαμφισβήτητου ταλέντου του, ο 22χρονος προέρχεται από εκπληκτική σεζόν, καθώς στην Πρέμιερ Λιγκ με τους πρωταθλητές Αγγλίας μέτρησε 10 γκολ και 15 ασίστ!

Ο ομοσπονδιακός κόουτς των πάντσερ, όμως, τόνισε πως το δίλημμά του ήταν ανάμεσα σε Σανέ και Τζούλιαν Μπραντ, επιλέγοντας τον πιτσιρικά της Μπάγερ Λεβερκούζεν, ο οποίος μέτρησε 9 γκολ και 5 ασίστ στη φετινή Bundesliga.

«Ήταν μία πολύ δύσκολη επιλογή μεταξύ του Σανέ και του Μπραντ. Οι Ντράξλερ, Ρόις και Μίλερ δεν μπορούσαν να μείνουν εκτός. Ο Λερόι είναι ένα τεράστιο ταλέντο. Θα επιστρέψει κανονικά από Σεπτέμβριο στην αποστολή. Ήταν μία εξαιρετικά δύσκολη απόφαση. Αν ήταν κούρσα 100 μέτρων, θα κρινόταν στο photo finish», η εξήγηση του Λεβ για το «κόψιμο» του Σανέ κι ενώ υπό αμφισβήτηση τίθενται και οι επιλογές των Ντράξλερ, Ρόις σε σχέση πάντα με τον 22χρονο της Σίτι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x