Euro

Προπόνηση με «οχτάρα» για τη Γερμανία, χαμός για τη 2η θέση!

Σε περίπατο -όπως αναμενόταν- εξελίχθηκε η αναμέτρηση της Γερμανίας στο Σαν Μαρίνο, με τα «πάντσερ» να επικρατούν 8-0. Μεγάλες νίκες για Β. Ιρλανδία (4-0 το Αζερμπαϊτζάν) και Τσεχία (2-1 τη Νορβηγία)

Σε ματς όπως αυτό με το Σαν Μαρίνο, η Γερμανία όχι μόνο δεν έχει όρεξη να… σεβαστεί τον αντίπαλο, αλλά βρίσκει την ευκαιρία να ξεσπάει και να προσθέτει νέο «αίμα» στην ομάδα της.

Έτσι συνέβη και σήμερα, με τον Γιοακίμ Λεβ να εμπιστεύεται ποδοσφαιριστές που αναμένεται να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο μέλλον και εκείνοι τον δικαίωσαν, αφού επικράτησαν πολύ εύκολα –ως όφειλαν- μέσα στο Σαν Μαρίνο με 8-0.

Πρωταγωνιστής της… προπόνησης για τους Γερμανούς ήταν ο Γκνάμπρι που στο ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα, πέτυχε χατ-τρικ, συνεχίζοντας μια εξαιρετική σεζόν που διανύει με τη φανέλα της Βέρντερ Βρέμης. Εξαιρετικός ήταν και ο κατά τ’ άλλα αριστερός μπακ της Γερμανίας, Έκτορ, που πέτυχε δύο γκολ.



Στα άλλα ματς που παρουσίασαν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη μάχη της 2ης θέσης, αφού η 1η είναι καπαρωμένη από την ομάδα του Λεβ, η Β. Ιρλανδία έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν –που μέχρι σήμερα δεν είχε δεχθεί γκολ- επικρατώντας με 4-0 και πέρασε εκείνη στην προνομιούχο θέση, έστω και στην ισοβαθμία.



Ζωντανή στη διεκδίκηση της θέσης παρέμεινε και η Τσεχία που νίκησε τη Νορβηγία με 2-1 και πλησίασε στο -2 από Β. Ιρλανδία και Αζερμπαϊτζάν, βάζοντας ταυτόχρονα από κάτω στη βαθμολογία τους αποψινούς τους αντιπάλους.



Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Σαν Μαρίνο-Γερμανία 0-8
(7’ Κεντίρα, 9’, 58’, 76’ Γκνάμπρι, 32’, 65’ Έκτορ, 82’ αυτ. Στεφανέλι, 85’ Φόλαντ)

Β. Ιρλανδία – Αζερμπαϊτζάν 4-0
(27’ Λάφερτι, 40’ Μακόλεϊ, 66’ Μακλόφλιν, 83’ Μπραντ)

Τσεχία-Νορβηγία 2-1
(11’ Κρμέντσικ, 47’ Ζρχαλ - 87' Κινγκ)

Η βαθμολογία:

1.Γερμανία 12 (16-0)
2.Β. Ιρλανδία 7 (6-0)
3.Αζερμπαϊτζάν 7 (2-4)
4.Τσεχία 5 (2-3)
5.Νορβηγία 3 (5-7)
6.Σαν Μαρίνο 0 (1-17)

Η επόμενη αγωνιστική (26/3)

Αζερμπαϊτζάν-Γερμανία
Σαν Μαρίνο-Τσεχία
Β. Ιρλανδία-Νορβηγία

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x