Euro

Πλήγμα για εθνική Ιταλίας: Χάνει το Euro και ο Σκαλβίνι

Ο Τζόρτζιο Σκαλβίνι τραυματίστηκε στο ματς της Αταλάντα με την Φιορεντίνα και θα χάσει και αυτός το Euro, ενώ θυμίζουμε πως θα απουσιάζει και ο Φραντσέσκο Ατσέρμπι.

Δεύτερο πλήγμα, ξανά με κεντρικό αμυντικό, στην εθνική Ιταλίας. Όπως έγινε γνωστό από τον δημοσιογράφο, Νικολό Σίρα, ο Τζόρτζιο Σκαλβίνι αποχώρησε τραυματίας στο ματς της Αταλάντα με τη Φιορεντίνα που έριξε την αυλαία στη φετινή Serie A και αναμένεται να απουσιάσει από το ερχόμενο Euro.

Ο Σκαλβίνι έρχεται να προστεθεί στην ήδη δεδομένη απουσία του Φραντσέσκο Ατσέρμπι, ο οποίος υπέστη τραυματισμό κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της «σκουάντρα ατζούρα» στο προπονητικό κέντρο. Μάλιστα, για τον νεαρό στόπερ της Αταλάντα υπάρχουν φόβοι πως μπορεί να έχει υποστεί ζημιά στον χιαστό, κάτι που θα σημαίνει πως εφόσον επιβεβαιωθούν οι εν λόγω φόβοι θα χάσει και μέρος της νέας σεζόν.

Οι λύσεις πλέον για το κέντρο της άμυνας λιγοστεύουν για τον Λουτσιάνο Σπαλέτι και μένει να φανεί αν θα καλέσει τον Φεντερίκο Γκάτι ή κάποιον άλλον στην προεπιλογή της ομάδας του για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x