Euro

Πάνω από 1000(!) πάσες στο ματς με τη Ρωσία η Ισπανία!

Στην αγαπημένη συνήθεια της... πάσας επιδόθηκε η Ισπανία κόντρα στη Ρωσία, καθώς όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, οι παίκτες του Ιέρο επιχείρησαν πάνω από 1000 πάσες με ποσοστό ευστοχίας στο 90%!

Σε καμία περίπτωση η αναμέτρηση της Ισπανίας με τη Ρωσία δεν μπορεί να διεκδικήσει δάφνες ποιότητας και αυτό οφείλεται κυρίως στη αγωνιστική φιλοσοφία των δύο ομάδων.

Η «φούρια ρόχα» πιο προβλέψιμη από ποτέ τα τελευταία χρόνια επιδόθηκε σε ένα μονότονο παιχνίδι με αμέτρητες κοντινές πάσες, χωρίς ιδιαίτερα ρίσκα, ενώ από την άλλη πλευρά η Ρωσία απόλυτα φυσιολογικά με απόλυτα αμυντική τακτική προσπαθούσε να κρατήσει τους Ίβηρες μακριά από την εστία.

Μάλιστα, χαρακτηριστικό του στυλ παιχνιδιού των Ισπανών είναι ότι πραγματοποίησαν στην αναμέτρηση (συμπεριλαμβανομένης και της παράτασης) πάνω από 1100 πάσες, με ποσοστό επιτυχίας στο 90%, που πολλές φορές ήταν και αυξημένο. Συγκεκριμένα, έπειτα από 120 λεπτά παιχνιδιού, οι Ισπανοί πάσαραν 1141 φορές, εκ των οποίων οι 1027 και το ποσοστό επιτυχίας έφτασε στο 90%.

Την ίδια στιγμή, οι Ρώσοι είχαν 285 πάσες, οι 203 επιτυχημένες, σημειώνοντας 71% επιτυχίας.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x