Euro

Παναμάς-Τυνησία: Ποια θα φύγει με ψηλά το κεφάλι από τη Ρωσία;

Ίσως το πλέον… αντιτουριστικό παιχνίδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς και οι δύο ομάδες είναι αποκλεισμένες και θα ψάχνουν μία νίκη γοήτρου.

Δίχως αμφιβολία Παναμάς και Τυνησία είναι οι… φτωχοί συγγενείς του 7ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, στον οποίο κυριάρχησαν η Αγγλία και το Βέλγιο που εξασφάλισαν την παρουσία τους στους «16» του Μουντιάλ.

Και οι δύο ομάδες ψάχνουν μία νίκη γοήτρου, ώστε να αποχωρήσουν με ψηλά το κεφάλι από τη διοργάνωση, στο παιχνίδι που διεξάγεται απόψε (21:00, ΕΡΤ 2 και sport-fm.gr) στο «Μορντόβια Αρένα» του Σαράνσκ.

Στα… χαρτιά η Τυνησία είναι το φαβορί της αναμέτρησης απέναντι στους Παναμέζους, οι οποίοι ηττήθηκαν με 3-0 από το Βέλγιο και 6-1 από την Αγγλία.

Αυτή θα είναι η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τον Παναμά να έχει δεχθεί 9 γκολ σε 13 σουτ και είναι η τελευταία ομάδα που είχε χάσει και τα τρία παιχνίδια της και η Τυνησία δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στα τελευταία 13 ματς που έχει δώσει στο Μουντιάλ (έχει χάσει 9 και έχει πάρει 4 ισοπαλίες).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x