Euro

Παντελίδης στον ΣΠΟΡ FM 94,6: «Η Αργεντινή δείχνει να είναι και σε χειρότερη θέση από τη Γερμανία»

Την εικόνα που έχουν δείξει μέχρι τώρα τα «βαριά» ονόματα του Παγκοσμίου Κυπέλλου σχολίασε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σάββας Παντελίδης.

Αναλυτικά, όσα είπε ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης στους Σωτήρη Κωσταβάρα και Σωτήρη Ταμπάκο:
Για το τι κρατάει από τα ματς του Μουντιάλ που έχουμε δει μέχρι τώρα: «Δεν είναι κακό το επίπεδο. Την έκπληξη έκανε σίγουρα ο αποκλεισμός της Γερμανίας. Φαίνεται δικαιολογημένο βάσει της εικόνας της, ούτε στο προηγούμενο παιχνίδι είχε πείσει. Υπάρχουν κι άλλες ομάδες αντίστοιχα. Η Αργεντινή δείχνει να είναι και σε χειρότερη θέση. Δείχνει να έχει και εσωτερικά προβλήματα που θεωρώ δεδομένο ότι θα βγουν στο γήπεδο. Από τις υπόλοιπες ομάδες έχουμε δει αυτά που περιμένουμε»

Για το Βραζιλία-Μεξικό: «Το μεγάλο μυστικό της Βραζιλίας είναι ότι παίζει πιο ευρωπαϊκά. Οι παίκτες της έχουν γίνει πιο σοβαροί στον αγωνιστικό χώρο. Είναι πολύ αμφίρροπο ματς. Δεν θα έδινα μεγάλο προβάδισμα στην Βραζιλία, είναι πραγματικά πολύ επικίνδυνο. Ο τρόπος που παίζει το Μεξικό μπορεί να σε σκοτώσει χωρίς να το καταλάβεις. Δεν υπάρχει στη Βραζιλία ο κλασικός φορ που θα τελειώσει τη φάση μόνος του, είναι επικίνδυνο το ματς».

Για το τι θα επέλεγε αν είχε τη δυνατότητα που είχαν Αγγλία και Βέλγιο: «Σε πρώτη φάση θα επέλεγα να κερδίσουμε το επόμενο ματς. Ποτέ δεν ξέρεις αν θα προχωρήσεις παραπέρα. Μπορεί η Αγγλία να μην προχωρήσει. Δεν θα κοιτούσα τόσο μακριά. Συμφωνώ, βέβαια, με το ότι άφησε πολλούς παίκτες εκτός. Έρχονται από μεγάλα πρωταθλήματα οι παίκτες, χρειάζονται αποφόρτιση για να είναι έτοιμοι στα επόμενα παιχνίδια».

Για τον επόμενο αντίπαλο της Αγγλίας, την Κολομβία: «Αν έχει χώρους να τρέξει θα γίνει επικίνδυνη, αλλά στο ματς με την Αγγλία δύσκολα θα καταφέρει να βρει. Μόλις βρήκε ανοιχτή άμυνα δημιούργησε προβλήματα, όμως κόντρα στην Αγγλία δεν θα είναι εύκολο να κάνει κάτι τέτοιο»

Για το ποια ομάδα του έκανε μεγάλη εντύπωση: «Δυστυχώς, αυτό που έχει σημασία είναι το αποτέλεσμα. Δεν έχει να κάνει μόνο με το όμορφο ποδόσφαιρο. Όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού, μ’ αρέσει η Κολομβία και το Μεξικό. Επίσης, έχουν δείξει μεγάλη σοβαρότητα το Βέλγιο και η Κροατία, αν και τους τελευταίους τους φοβάμαι σε νοκ άουτ ματς. Νομίζω πως αν φτάσουν σε παιχνίδι που πρέπει να πάρουν, θα τα γκρεμίσουν όλα μόνοι τους».

Για το Αργεντινή-Γαλλία: «Είναι δύο ομάδες πολύ διαφορετικές. Οι παίκτες έχουν κουραστεί, σε αυτό η Γαλλία υπερτερεί. Δεν μπορείς να ξεγράψεις την Αργεντινή, αλλά θα έδινα ένα μικρό προβάδισμα στη Γαλλία».

Για τον Αστέρα Τρίπολης: «Ο στόχος προκύπτει πάντα με γνώμονα το τέλος της προηγούμενης χρονιάς. Επειδή πήγαμε καλά θέλουμε να συνεχίσουμε καλά. Είναι πολύ πιο δύσκολο να διατηρηθείς ψηλά. Τώρα όλοι μας περιμένουν, ξέρουν ποιοι είμναστε και υπάρχουν περισσότερες απαιτήσεις. Χρειάζεται να δουλέψουμε περισσότερο και να ανταποκριθούν οι παίκτες που υπάρχουν και αυτοί που θα έρθουν. Περιμένουμε ακόμα ενίσχυση 2-3 παικτών. Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε έναν στόπερ, ένα παίκτη πίσω από τον επιθετικό και σε μια ακόμα θέση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x