Euro

Μοιραίος Μπέιλ και... σοκ από τη Σερβία! (video)

Αντί για 2-0, 1-1 και… τάβλα η Ουαλία! Ο μέχρι τότε ωραίος Μπέιλ σημάδεψε δοκάρι, δεν τελείωσε το ματς και στην επόμενη φάση (86') ο Μίτροβιτς προκάλεσε εγκεφαλικά, κρατώντας όρθια τη Σερβία!

Έπεσε από την Ακρόπολη και βρήκε πορτοφόλι η Σερβία!

Την ώρα, λοιπόν, που η ομάδα του Λούκα Μιλιβόγεβιτς (αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης) βρισκόταν πίσω στο σκορ με 1-0, όχι μόνο γλίτωσε το δεύτερο γκολ στο 85' -όταν ο Μπέιλ σημάδεψε δοκάρι με διαγώνιο σουτ- αλλά στην αμέσως επόμενη φάση βρήκε δίχτυα ο Μίτροβιτς, γράφοντας το 1-1 και προκαλώντας εγκεφαλικά στην Ουαλία, η οποία έχασε μέσα από τα χέρια της το τρίποντο.

Κάπως έτσι, οι γείτονές μας έφυγαν με πολύτιμο βαθμό από το Κάρντιφ, διατηρήθηκαν στη δεύτερη θέση με οκτώ βαθμούς (-2 από την κορυφή και την Ιρλανδία) και παράλληλα δεν επέτρεψαν στους νησιώτες να τους προσπεράσουν και να τους βάλουν πιο δύσκολα στη διεκδίκηση του απευθείας εισιτηρίου για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Με τη δύναμη της έδρας, η Ουαλία μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και ευτύχισε να προηγηθεί με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ξετυλίγοντας το... δώρο του Νάστασιτς. Ο αμυντικός της Σερβίας τα έκανε θάλασσα, ο Ρόμπσον-Κανού του έκλεψε την μπάλα, την έδωσε στον Μπέιλ και ο αρχηγός των γηπεδούχων με ωραίο συρτό σουτ άνοιξε το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν ανήμποροι να αντιδράσουν, με τους Ουαλούς να πηγαίνουν την κατάσταση όπως ακριβώς την ήθελαν και να απειλούνται ελάχιστα, δείγμα και της εξαιρετικής τακτικής τους στο χορτάρι. Μετά το 60' άρχισαν να δίνουν μέτρα στους αντιπάλους τους, δίχως όμως να αισθάνονται ιδιαίτερη πίεση. Και θα μπορούσε η ιστορία να είχε γραφτεί εντελώς διαφορετικά, αν στο 85' ο Μπέιλ είχε βρει ξανά δίχτυα. Μετά από αντεπίθεση κι ενώ οι Σέρβοι ήταν μαζικά στην επίθεση, ο αστέρας της Ρεάλ σημάδεψε δοκάρι, δεν έκανε το 2-0 και δευτερόλεπτα αργότερα ήρθε η «τιμωρία» και το 1-1. Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Ρουκάβινα σέντραρε από τα δεξιά, ο Μίτροβιτς έπιασε φοβερή κεφαλιά μέσα από την περιοχή και χάρισε ανέλπιστο βαθμό στους φιλοξενούμενους, αφήνοντας τάβλα τους Ουαλούς που γέμισαν το «Cardiff City Stadium».



Η 4η αγωνιστική
Αυστρία-Ιρλανδία 0-1
(47’ ΜακΚλιν)

Γεωργία-Μολδαβία 1-1
(16’ Καζαϊσβίλι - 78’ Γκατσάν)

Ουαλία-Σερβία 1-1
(30' Μπέιλ - 86' Μίτροβιτς)

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου
1 Ιρλανδία 10 (7-3)
2 Σερβία 8 (9-5)
3 Ουαλία 6 (8-4)
4 Αυστρία 4 (6-7)
5 Γεωργία 2 (3-5)
6 Μολδαβία 1 (2-11)

Η επόμενη αγωνιστική
Αυστρία-Μολδαβία
Ιρλανδία-Ουαλία
Γεωργία-Σερβία

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x