Euro

Οσπίνα: «Δεν φοβόμαστε τους Άγγλους»

Ιδιαίτερα αισιόδοξοι και πιο έτοιμοι σε σχέση με το προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο δηλώνουν οι Μεξικανοί μέσω του τερματοφύλακάς τους.

Μετά το παιχνίδι του Βελγίου με την Αγγλία, και την πρόκριση αμφότερων στην επόμενη φάση του Παγκόσμιου Κυπέλλου, όλοι έβρισκαν «εύκολο τον επόμενο αντίπαλο» στα πρόσωπα των Μεξικανών.

Όμως το ίδιο σκέφτονται και εκείνοι. Συγκεκριμένα, ο Νταβίντ Οσπίνα εμφανίστηκε ιδιαίτερα βέβαιος πως η ομάδα του θα ξεπεράσει το εμπόδιο των Βρετανών: «Είμαστε καλύτερη ομάδα από εκείνη (που είχαμε) πριν 4 χρόνια. Είμαστε ενωμένοι, πιο έμπειροι και πιο δυνατοί απ’ ό,τι ήμασταν στην Βραζιλία» δήλωσε στους δημοσιογράφους.

Ο Μεξικανός τερματοφύλακας συνέχισε λέγοντας: «Έχουμε εμπειρία και καλή ποιότητα. Οι ποδοσφαιριστές μας παίζουν στους καλύτερους συλλόγους, στα καλύτερα πρωταθλήματα και έχουν συνηθίσει να παίζουν αγώνες τέτοιου μεγέθους, οπότε τίποτα δεν μας τρομάζει. Η Αγγλία είναι καλή ομάδα, αλλά δεν μας ενδιαφέρει ποιον θα αντιμετωπίσουμε. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι θα δώσουμε τα πάντα για την χώρα μας και ότι παίρνουμε δύναμη από τους φιλάθλους μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x