Euro

«Όρθια» η Τουρκία στην Κροατία, πήρε βαθμό στη Φινλανδία το Κόσοβο!

Με συνέπεια στο αμυντικό της πλάνo, η Τουρκία πήρε βαθμό στην Κροατία (1-1), όπως και το Κόσοβο μέσα στη Φινλανδία στο πρώτο του επίσημο ματς. Ουκρανία-Ισλανδία (1-1) στο ντεμπούτο Σεφτσένκο.

Παρά την πίεση που υπέστη η άμυνά της καθ' όλη τη διάρκεια του 90λέπτου, η Τουρκία κατάφερε να «τσιμπήσει» το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) μέσα στην Κροατία, σε ένα ματς που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της τιμωρίας που έχει επιβληθεί στους γηπεδούχους.

Έπειτα απο ένα ισορροπημένο μισάωρο, που η Τουρκία προσπαθούσε να βρει το γκολ σε φάση αντεπίθεσης, ο Ισμαΐλ Κεϊμπάσι υπέπεσε σε πέναλτι και στο 44' ο Ράκιτς άνοιξε το σκορ αφού δεν είχε πρόβλημα να νικήσει τον Μπαμπατσάν. Ωστόσο, πριν ακόμα ολοκληρωθεί το α' ημίχρονο, ο Τσαλχάνογλου εκτέλεσε φάουλ από μακρινή απόσταση, η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Πέρισιτς, αλλάζοντας πορεία και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας των Κροατών.

Στο β' μέρος η Τουρκία ήταν εντελώς ακίνδυνη, αλλά και η Κροατία άργησε να... φορτσάρει χάνοντας την καλύτερη ευκαιρία της στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά ο Μπαμπατσάν κατάφερε να κρατήσει το 1-1 σε πλασέ του Μπαντέλι.

Στα άλλα ματς του του 9ου ομίλου, το Κόσοβο στο ντεμπούτο του σε επίσημη διοργάνωση ήταν μαχητικό και δικαιώθηκε γι' αυτό, καθώς πήρε το βαθμό εκτός έδρας στη Φινλανδία (1-1) με σκόρερ τον Μπερίσα με πέναλτι, ενώ στο ντεμπούτο του Αντρέι Σεφτσένκο στον πάγκο, η Ουκρανία βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Ισλανδία (σκόρερ ο Φινμπόγκασον), ισοφάρισε πριν από το ημίχρονο με «δράστη» τον Γιαρμολένκο, αλλά έμεινε έως εκεί, με το 1-1 να γράφεται ως ιστορία και σε αυτό το ματς.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής του 9ου ομίλου:

Ουκρανία – Ισλανδία 1-1
(41' Γιαρμολένκο – 6' Φινμπόγκασον)



Κροατία – Τουρκία 1-1
(44' Ράκιτιτς – 45'+3' Τσαλχάνογλου)



Φινλανδία – Κόσοβο 1-1
(18' Αραγιούρι – 60' πέν. Μπερίσα)


Finland 1-1 Kosovo HIGHLIGHTS από fanatycy-piki

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Ισλανδία – Φινλανδία (6/10)
Κόσοβο – Κροατία (6/10)
Τουρκία – Ουκρανία (6/10)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x