Euro

Η προεπιλογή της Ολλανδίας ενόψει της αναμέτρησης με την Εθνική μας

Την 29μελή αποστολή ενόψει των δύο επερχόμενων αναμετρήσεών της για τα προκριματικά του EURO ανακοίνωσε η εθνική Ολλανδίας, η οποία θα αντιμετωπίσει και την Εθνική μας στις 7 Σεπτεμβρίου!

Την προεπιλογή της για τα δύο παιχνίδια που θα δώσει τον Σεπτέμβριο για τα προκριματικά του EURO 2024, ανακοίνωσε η εθνική Ολλανδίας!

Οι «οράνιε», οι οποίοι βρίσκονται στον 2ο όμιλο μαζί με την Εθνική μας, αρχικά θα αντιμετωπίσουν εμάς στις 7 Σεπτεμβρίου στο «Philips Stadion» του Αϊντχόφεν, ενώ τρεις μέρες αργότερα θα παίξουν εκτός έδρας με την Ιρλανδία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ολλανδίας, Ρόναλντ Κούμαν, συμπεριέλαβε 29 ποδοσφαιριστές στην προεπιλογή του, έχοντας διαθέσιμα όλα του τα αστέρια και με τους Μίκι Φαν ντε Βεν και Ίαν Μάατσεν να καλούνται για πρώτη φορά.

Αναλυτικά η προεπιλογή της Ολλανδίας:
Μπάιλοου, Φλέκεν, Νόπερτ, Φερμπρούγκεν, Άκε, Μπεργκβάιν, Μπλιντ, Μπότμαν, Μπρόμπεϊ, Ντεπάι, Φαν Ντάικ, Ντούμφρις, Χάκπο, Γκεετρούιντα, Χάρτμαν, Ντε Γιονγκ, Κουπμέινερς, Λανγκ, Ντε Λιχτ, Μάατσεν, Μάλεν, Ρέιντερς, Ντε Ρουν, Σίμονς, Φέερμαν, Φαν ντε Βεν, Ντε Φράι, Βέγκσχορστ, Βάιφερ



Στα δύο παιχνίδια που έχει δώσει ως τώρα στα προκριματικά του EURO 2024 (λόγω της συμμετοχής της στο Final 4 του Nations League, η Ολλανδία ηττήθηκε με το βαρύ 4-0 από τη Γαλλία και επικράτησε 3-0 του Γιβραλτάρ.

Η βαθμολογία του ομίλου:
Ολλανδία: Η προεπιλογή για το ματς με την Ελλάδα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x