Euro

Ολλανδία-Ελλάδα: Τα εισιτήρια για το ματς με τους «οράνιε» στο Αϊντχόφεν

Η ΕΠΟ δημοσίευσε τις πληροφορίες για την αγορά των εισιτηρίων για το εκτός έδρας ματς της Εθνικής με την Ολλανδία, για τα προκριματικά του Euro 2024.

Κυκλοφόρησαν οι λεπτομέρειες για τη διάθεση των εισιτηρίων της αναμέτρησης της Εθνικής με την Ολλανδία για την πέμπτη αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2023.

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε τη διαδικασία προκειμένου να βρεθούν οι ενδιαφερόμενοι στο Philips Stadium, για να στηρίξουν την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, στη μάχη που δίνει για την πρόκριση.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Επτά χρόνια μετά τη μοναδική νίκη της ιστορίας της επί της Ολλανδίας (2-1, Philips Stadium), η Εθνική επιστρέφει στο Αϊντχόφεν για το παιχνίδι τής 5ης αγωνιστικής για τα προκριματικά του EURO 2024 εναντίον των «Οράνιε».

Ενόψει της αναμέτρησης της 7ης Σεπτεμβρίου στο Philips Stadium, οι φίλαθλοι που επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήρια παρακαλούνται όπως αποστείλουν σχετικό αίτημα στο email ticketing@epo.gr, στο οποίο θα πρέπει να αναφέρουν:

-Τον αριθμό εισιτηρίων που επιθυμούν να αγοράσουν
-Το ονοματεπώνυμο (με λατινικούς χαρακτήρες) των ατόμων που θα παρευρεθούν, τον αριθμό διαβατηρίου/ταυτότητας τους και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν email με οδηγίες για τον τρόπο πληρωμής και παραλαβής των εισιτηρίων, το κόστος των οποίων ανέρχεται στα 30 € έκαστο.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, επομένως οι φίλαθλοι καλούνται να εκφράσουν άμεσα το ενδιαφέρον τους για να εξασφαλίσουν τα εισιτήριά τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x