Euro

Οδηγίες για… φλερτ στο Μουντιάλ έδωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία Αργεντινής

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στην Αργεντινή το εγχειρίδιο που μοίρασε η ομοσπονδία σε δημοσιογράφους, ενόψει του Μουντιάλ, με τίτλο «Πώς να έχεις ελπίδα με μια γυναίκα από τη Ρωσία».

Η ύπαρξη ενός οδηγού για φλερτ με γυναίκες από τη Ρωσία έχει προκαλέσει ξεσηκωμό στην Αργεντινή.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας διοργάνωσε σεμινάριο για 40 περίπου Αργεντινούς δημοσιογράφους, ώστε να περάσουν κάποια εκπαίδευση γύρω από την ρωσική γλώσσα και κουλτούρα.

Στον οδηγό, λοιπόν, που μοιράστηκε στο σεμινάριο, υπήρξε και ένα μέρος με τίτλο: «Πώς να έχεις ελπίδα απέναντι σε μια γυναίκα από τη Ρωσία», το οποίο, μεταξύ άλλων, ανέφερε:

«Επειδή οι Ρωσίδες είναι όμορφες, πολλοί άνδρες θέλουν απλά να τις ρίξουν στο κρεβάτι. Ίσως να το θέλουν και αυτές, αλλά είναι άνθρωποι που τους αρέσει να νιώθουν σημαντικοί και ξεχωριστοί. Πολλές Ρωσίδες, όπως και άλλες γυναίκες, δίνουν μεγάλη προσοχή στο αν είσαι καθαρός, μυρίζεις ωραία και καλοντυμένος. Η πρώτη εντύπωση είναι πολύ σημαντική για αυτές, πρόσεξε την εικόνα σου».

Οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν ήταν θερμές, αφού το συγκεκριμένο απόσπασμα είχε κάνει μέσα σε λίγες ώρες τον γύρω του διαδικτύου.




Η αιχμηρή κριτική που ασκήθηκε ανάγκασε τους ανθρώπους της ομοσπονδίας να αφαιρέσουν το συγκεκριμένο κομμάτι από το εγχειρίδιο και να εκδώσουν ανακοίνωση, στην οποία χαρακτηρίζουν την ύπαρξή του «ακούσιο λάθος».

«Μετά από εσωτερική έρευνα, σχετικά με όσα έγιναν στο σεμινάριο για τη ρωσική γλώσσα και κουλτούρα, καταλήξαμε στο ότι το υλικό που διανεμήθηκε, εκτυπώθηκε λανθασμένα», αναφέρουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x