Euro

«Ο Μπέντο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016»

Ο αντιπρόεδρος της πορτογαλικής ομοσπονδίας επεσήμανε ότι για την ώρα δεν υπάρχει σκέψη απόλυσης του Πάουλο Μπέντο από την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της χώρας.

Τις φήμες περί αποχώρησης του Πάουλο Μπέντο από τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας προσπάθησε να… σταματήσει ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας της χώρας.

Ο Ουμπέρτο Κοέλιο, υπεύθυνος για τις αποφάσεις που σχετίζονται με την εθνική ομάδα της χώρας επεσήμανε ότι δεν υπάρχει σκέψη να σταματήσει η συνεργασία με τον ομοσπονδιακό τεχνικό.

«Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι ακόμη για τους ομίλους του Μουντιάλ. Έχουμε επικεντρωθεί στο ματς αυτό και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη. Μετά δεν ξέρω ποια θα είναι η σκέψη μας», ανέφερε.

Ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας ανέφερε πως όλοι οι πορτογάλοι ήταν υπέρ της παρουσίας του Μπέντο στον πάγκο της εθνικής ομάδας μέχρι και το 2016 όταν υπεγράφη το τελευταίο συμβόλαιο.

«Δεν βλέπουμε κανέναν λόγο να μην συνεχίσουμε με αυτό το προπονητικό επιτελείο. Προς το παρόν δεν έχουμε την πρόθεση να παραιτηθεί από τις υπηρεσίες του ο Πάουλο Μπέντο», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x