Euro

Ο αποκλεισμός της Χιλής… σε τατουάζ! (pics)

Βαριά πήρε τη χαμένη ευκαιρία του στο ματς με τη Βραζιλία, ο Χιλιανός Μαουρίσιο Πινίγια, όπως και το πέναλτι που έχασε. Δεν θα το ξεπεράσει και ούτε θέλει, αφού έκανε τη φάση του δοκαριού… τατουάζ!

Μια ευκαιρία στο τελευταίο λεπτό και ένα χαμένο κρίσιμο πέναλτι, μπορεί σίγουρα να σημαδέψει ένα ποδοσφαιριστή. Πόσω μάλλον όταν ο ίδιος θέλει να τον… σημαδέψει.

Κάτι που δεν έχει καθόλου μεταφορική σημασία, καθώς ο Χιλιανός Μαουρίσιο Πινίγια, θεωρεί πως είναι ο βασικός υπαίτιος για τον αποκλεισμό της εθνικής του ομάδας, από τη Βραζιλία, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η τιμωρία που επέβαλε ο ίδιος στον εαυτό του: αποτύπωσε τη φάση του δοκαριού σε τατουάζ, με το σχόλιο «one centimeter from glory(=ένα εκατοστό από τη δόξα)»!

Αν και το έκανε στη πλάτη, οπότε δεν θα έχει συνεχή οπτική επαφή με την εικόνα που τον σημάδεψε, η επώδυνη εμπειρία του τατουάζ αποτελεί από μόνη της ποινή για τη χαμένη ευκαιρία.

Μάλιστα ο επιθετικός της Κάλιαρι, ο οποίος ήταν και ένας από τους τρεις που έχασαν πέναλτι, απαθανάτισε και την διαδικασία της σχεδίασης του εν λόγω τατουάζ δίνοντας τις φωτογραφίες στη δημοσιότητα.













Επιμέλεια: Νίκος Παπακαλός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x