Euro

Ντε Μπρούινε: «Έχω να παίξω σε γήπεδο σαν της Βοσνίας από τότε που ήμουν παιδί»

Την τραγική κατάσταση του γηπέδου της Βοσνίας σχολίασε τόσο ο Κέβιν Ντε Μπρούινε, όσο και άλλοι συμπαίκτες του, λέγοντας πως έχει να παίξει σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο από τότε που ήταν παιδί.

Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου Γκρμπάβιτσα όπου πραγματοποιήθηκε ο αγώνας της Βοσνίας με τον Βέλγιο ήταν πολύ κακός και αυτό σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τους Βέλγους διεθνείς.

«Ούτε τα μεταλλικά καρφιά μπορούν να βοηθήσουν σε τέτοιες περιπτώσεις. Ειλικρινά ήταν το χειρότερο γήπεδο που έχω αγωνιστεί από τότε που ήμουν 7 χρονών και έπαιζα στις ακαδημίες της ομάδας μου», ανέφερε ο Κέβιν Ντε Μπρούινε.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Εντέν Αζάρ. «Αυτού του είδους τα γήπεδα ταιριάζουν σε κάτι μικροκαμωμένους σαν και μένα. Θέλω πάντα να παίζω εκεί. Αυτή η λάσπη μου έφερε στο μυαλό ωραίες αναμνήσεις από όταν ήμουν μικρός και έπαιζα στον κήπο του σπιτιού μου που θύμιζε χωράφι με πατάτες», σχολίασε ο 26χρονος μεσοεπιθετικός.

Ο Τόμας Μενιέ από την μέρια του είπε πως το γήπεδο γινόταν χειρότερο όσο περνούσε η ώρα και ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» Ρομπέρτο Μαρτίνεθ δήλωσε πως ήταν αδύνατο να αγωνιστούν.

Επιμέλεια: Μάνος Σταματάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x