Euro

Ντε λα Φουέντε: «Είμαστε περήφανοι για το πώς φτάσαμε μέχρι τον τελικό και έτοιμοι να παλέψουμε για τη νίκη»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της εθνικής Ισπανίας, Λουίς Ντε λα Φουέντε, ενόψει του αποψινού (22:00) μεγάλου τελικού της ομάδας του κόντρα στην Αγγλία!

Ώρα τελικού στο Euro 2024, με Ισπανία και Αγγλία να διεκδικουν το πολυπόθητο τρόπαιο απόψε (22:00, ΕΡΤ1, sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM 94,6) στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου!

Ο προπονητής της «ρόχα», Λουίς Ντε λα Φουέντε, έκανε δηλώσεις ενόψει του μεγάλου ποδοσφαιρικού ραντεβού, τονίζοντας ότι άπαντες στην ομάδα του είναι περήφανοι για τον τρόπο με τον οποίο έφτασαν μέχρι τον τελικό, ενώ ξεκαθάρισε ότι στόχος είναι οι ποδοσφαιριστές του να επιβάλλουν τον τρόπο παιχνιδιού τους κόντρα στους αντιπάλους τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της εθνικής Ισπανίας:

«Είμαστε σε μία εξαιρετική στιγμή, το να παίρνουμε μέρος σε έναν τελικό Euro σημαίνει πως έχουμε πετύχει έναν από τους πιο μεγάλους αθλητικούς στόχους που μπορεί να βάλει κάποιος. Στους παίκτες μου θα πω να παίξουν με συγκέντρωση αλλά και να διασκεδάσουν, επειδή έχουν δουλέψει πολύ και έφτασε η στιγμή να μαζέψουν τους καρπούς από τη δουλειά που έκαναν.

Αξίζουν να βρίσκονται στον τελικό γιατί δεν τους χαρίστηκε κάτι, τα κατάφεραν όλοι μόνοι. Είμαστε υπερήφανοι για το πώς φτάσαμε μέχρι εδώ. Είναι προφανές ότι θα παίξουμε για τη νίκη. Η μνήμη είναι εύθραυστη και άδικη για αυτούς που παίζουν απλά στον τελικό, αλλά εκείνοι που νικούν στον τελικό δεν ξεχνιούνται ποτέ»
.

Για τον τρόπο παιχνιδιού που σκοπεύει να ακολουθήσει στον τελικό: «Με τους παίκτες που έχουμε θα είναι δύσκολο να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε το στιλ μας. Είναι σημαντικό η ταυτότητά μας και τα δυνατά σημεία μας να είναι αναγνωρίσιμα. Θα προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε το δικό μας στιλ παιχνιδιού. Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για τη νίκη. Και οι δύο ομάδες είναι δυνατές, ήταν οι καλύτερες στο τουρνουά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x