Euro

Ντε Λα Φουέντε: «Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ευτυχισμένοι - Παράδειγμα για όλους οι παίκτες μου»

Οι δηλώσεις του Λουίς Ντε Λα Φουέντε μετά την κατάκτηση του Euro 2024 από την Ισπανία.

Το ποδόσφαιρο δικαιώθηκε και η καλύτερη ομάδα ολόκληρου του τουρνουά, Ισπανία, πήρε αυτό που άξιζε στον μεγάλο τελικό του Euro 2024, επικρατώντας 2-1 της Αγγλίας σε έναν εξαιρετικό τελικό στο Βερολίνο.

Ο βασικός συντελεστής αυτής της επιτυχίας ήταν ο Λουίς Ντε Λα Φουέντε. Παρόλο που είναι λίγο... αντιεμπορικός, ο Ισπανός τεχνικός έφτιαξε μια ομάδα που παίζει εξαιρετική μπάλα και την οδήγησε σε 7 νίκες σε ισάριθμα ματς, με αποτέλεσμα να έρθει αυτός ο πανάξιος τίτλος.

Μετά την αναμέτρηση, εξέφρασε την τεράστια ευχαρίστησή του, τόσο για την κατάκτηση του τίτλου, όσο και για την αγωνιστική εικόνα των παικτών του, τονίζοντας πως οι τελευταίοι αποτελούν παράδειγμα για όλους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πιστεύω ότι αυτό το αποτέλεσμα θα βοηθήσει για να είμαστε κάθε ημέρα καλύτεροι. Ο στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε κάθε ημέρα, η αρετή αυτής της ομάδας είναι ότι σκεφτόμαστε πάντα ότι μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι.

Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ευτυχισμένοι. Το να βλέπω τη χαρά των οπαδών, των παικτών. Σήμερα ήταν μία υπέροχη μέρα, ο πρωταθλητής Ευρώπης αξίζει πάντα το τρόπαιο.

Τώρα είμαι ακόμη πιο υπερήφανος. Πρέπει να βελτιωθούμε και θα το κάνουμε επειδή αυτοί οι παίκτες είναι άξιοι και αποτελούν παράδειγμα για όλους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x