Euro

Νότια Κορέα – Γερμανία: Πρόκριση με την... αύρα του γκολ του Κρόος!

Δεν την έπαθαν στο προηγούμενο παιχνίδι, έχοντας απέναντί τους τη Σουηδία και παίζοντας με δέκα παίκτες. Θα την πάθουν τώρα με αντίπαλο τη Νότια Κορέα;

Δεν την έπαθαν στο προηγούμενο παιχνίδι, έχοντας απέναντί τους τη Σουηδία και παίζοντας με δέκα παίκτες. Θα την πάθουν τώρα με αντίπαλο τη Νότια Κορέα; Η Γερμανία που είδαμε στο προηγούμενο παιχνίδι πιθανότατα όχι. Ωστόσο τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν σήμερα.

Οι Γερμανοί θέλουν μια νίκη για να τσεκάρουν το εισιτήριο και εάν μπορούν με μεγάλη διαφορά για να βρεθούν σε θέση ισχύος σε ισοβαθμίες ακόμη καλύτερα. Με τον τρόπο αυτό παίρνουν την πρόκριση και συνεχίζουν στη διοργάνωση στην προσπάθεια που καταβάλουν για να υπερασπιστούν το στέμμα τους.

Υπάρχει βέβαια σενάριο που δίνει το εισιτήριο στους Κορεάτες. Ποιο; Νίκη με την Γερμανία και ήττα της Σουηδίας στο άλλο ματς.

Για την Γερμανία θα απουσιάζει ο Μπόατενγκ ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς με την Σουηδία. Ωστόσο είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Χούμελς ο οποίος έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Για την Νότια Κορέα θα απουσιάζει ο αρχηγός της Κι Σουνγκ Γουένγκ λόγω τραυματισμού.

Οι πιθανές 11άδες:

ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ: Χιουν-Γου Τσο, Μιν-Γου Κιμ, Γιούγκ-Γκουόν Κιμ, Γιονγκ Λι, Χιούν-Σου Τζανγκ, Σουνγκ-Γιονγκ Κι, Για-Τσέολ Κου, Τζάε-Σουνγκ Λι, Γου-Γιουνγκ Τζουνγκ, Χιούνγκ-Μιν Σον, Χι-Τσαν Χουάνγκ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Κίμιχ, Χούμελς, Ρίντιγκερ, Χέκτορ, Γκιντογκάν, Κρόος, Μπραντ, Ρόις, Μίλερ, Βέρνερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x