Euro

Μπουφόν: «Δώσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά καταθέσαμε ψυχή»

Ο αρχηγός της εθνικής Ιταλίας Τζιανλουίτζι Μπουφόν, μίλησε στα ιταλικά Μέσα μετά τον σκληρό αγώνα και τη νίκη εναντίον της ΠΓΔΜ.

Μετά από τη σκληρή «μάχη» εναντίον της ΠΓΔΜ στην οποία η Ιταλία ρίσκαρε να χάσει βαθμό ή βαθμούς, ο Τζίτζι Μπουφόν έκανε δηλώσεις στα μικρόφωνα της RAI.

«Ήταν ένα πολύ περίεργο παιχνίδι» τα πρώτα λόγια του αρχηγού της «squadra azzurra» στους δημοσιογράφους που συνέχισε εντοπίζοντας τα κακώς κείμενα της αναμέτρησης: «Πήραμε το προβάδισμα, στη συνέχεια όμως κάναμε πολλά λάθη προσφέροντας υπερβολικά πολλές ευκαιρίες σε αυτούς για να απειλήσουν και τελικά να σκοράρουν και είναι ένα τεράστιο δικό μας λάθος», ενώ σειρά πήραν τα θετικά στοιχεία:

«Τα καλά νέα είναι πως πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Δώσαμε και την ψυχή μας στον αγωνιστικό χώρο. Ίσως ανταμειφθήκαμε πέρα από το μέτρο αλλά προφανώς αξίζαμε τη νίκη μετά από τέτοια μάχη», ενώ έκλεισε αναφερόμενος στον Ομοσπονδιακό τεχνικό Τζιανπιέρο Βεντούρα: «Ο προπονητής τα έχει όλα στο χέρι του και προσπαθεί να μας βοηθήσει με κάθε τρόπο. Μερικές φορές κάνουμε λάθη που κάνουν ορισμένα παιχνίδια δικά μας να γίνονται αμφίρροπα αλλά το θετικό είναι πως τα διορθώνουμε».

Επιμέλεια: Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x