Euro

Μπουφόν: «Δεν υπάρχει ανταρσία κατά του προπονητή»

Κατηγορηματικά αρνήθηκε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν τις φήμες που έλεγαν για ανταρσία των παικτών της εθνικής Ιταλίας κατά του προπονητή Τζιάν Πιέρο Βεντούρα.

Κανένα ενδεχόμενο ύπαρξης «επανάστασης» των παικτών της εθνικής Ιταλίας απέναντι στον Ομοσπονδιακό τεχνικό της, Τζιάν Πιέρο Βεντούρα, δεν υπάρχει, σύμφωνα με όσα είπε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν στην συνέντευξη Τύπου για το αποψινό παιχνίδι με την Αλβανία.

Μετά από το παιχνίδι της Παρασκευής με τα Σκόπια που έληξε ισόπαλο με 1-1, κάποιοι παίκτες της εθνικής Ιταλίας συναντήθηκαν χωρίς τον προπονητή τους με τις φήμες να λένε πως ετοίμαζαν ανταρσία, παρόλα αυτά διαψεύστηκαν. Από ότι προκύπτει από την γειτονική χώρα ο 69χρονος κόουτς γνώριζε πως θα γίνει αυτή η συνάντηση.

«Θέλω να διευκρινήσω ένα πράγμα. Κάτι που συμβαίνει πάντα όταν υπάρχουν δύσκολες στιγμές είναι ότι, ένα μέρος των παικτών θα έρθουν κοντά, για να επαναφέρουν την ομάδα στον ίσιο δρόμο και να φέρουν κι άλλα καλά απότελέσματα. Αυτό ήταν ένα σημαντικό σημείο που ήθελα να θέσω για λόγους διαφάνειας. Πρέπει να απαντήσουμε στο γήπεδο και ελπίζω πως μπορούμε να ξαναφτιάξουμε μία ομάδα με ισχυρή ταυτότητα», ανέφερε ο 39χρονος κίπερ.

Επίσης, μιλώντας στο «RAI Sport», συμπλήρωσε: «Όλα αυτά είναι λάθος και δεν κάνουν καλό σε κανένα. Υπάρχουν στιγμές που ορισμένοι παίκτες πρέπει να στείλουν κάποια μηνύματα εντός και εκτός γηπέδου και αυτή είναι μία τέτοια.»

Η «Σκουάντρα Ατζούρα» έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα μπαράζ για την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας και χρειάζεται την νίκη στο αποψινό ματς με την Αλβανία για να σιγουρέψει την θέση της στους ισχυρούς για την κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Οκτωβρίου.

Επιμέλεια: Μάνος Σταματάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x