Euro

«Μπορούμε να φτάσουμε στον τελικό»

Ως την τελευταία ευκαιρία της «χρυσής γενιάς» της Ακτής Ελεφαντοστού για διάκριση σε Παγκόσμιο Κύπελλο, χαρακτήρισε αυτή στη Βραζιλία ο Κόλο Τουρέ, τονίζοντας πως οι Ιβοριανοί δεν έχουν θέσει όρια.

Πιθανότατα η Εθνική μας να τεθεί αντιμέτωπη στα γήπεδα της Βραζιλίας με... επίδοξη φιναλίστ του Μουντιάλ. Ή αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο αμυντικός της Ακτής Ελεφαντοστού, Κόλο Τουρέ.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της FIFA, ο άσος της Λίβερπουλ επισήμανε πως οι αστέρες των Ιβοριανών μεγαλώνουν και ότι αυτή θα είναι η τελευταία τους ευκαιρία για διάκριση σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία μας να λάμψουμε σε αυτό το επίπεδο. Εγώ είμαι 33 και ο Ντρογκμπά 36. Είμαστε πιο κοντά στο τέλος της καριέρας μας, παρά στην αρχή. Θέλουμε να ευχαριστηθούμε τη διοργάνωση και να κάνουμε τα πάντα ώστε να πάμε καλύτερα από τις προηγούμενες δύο φορές», ήταν η τοποθέτηση του 33χρονου Ιβοριανού.

Επιπλέον δεν έκρυψε την πεποίθηση πως η αφρικανική ομάδα μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά…

«Θα είναι θρίαμβος απλώς αν φτάσουμε ψηλότερα από τις άλλες φορές. Δεν βάζω όρια σε αυτά που μπορούμε να κάνουμε. Έχουμε την δυνατότητα να φτάσουμε και στον τελικό», ήταν η φιλοδοξία του Κόλο Τουρέ.

Όσο αναφορά τον όμιλό μας στο Μουντιάλ, τόνισε πως είναι ένα πολύ ταιριαστό γκρουπ με τρεις ομάδες που αγωνίζονται με δύναμη, ωστόσο παραδέχτηκε πως η Ακτή Ελεφαντοστού είναι ικανή να κερδίσει Ιαπωνία, Κολομβία και Ελλάδα!

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x