Euro

Μπενζεμά: «Ποτέ δεν σταμάτησα να πιστεύω στην επιστροφή μου, απογοητευμένος που φεύγει ο Ζιντάν»

Στην πίστη που είχε για την επιστροφή του στην εθνική Γαλλίας στάθηκε ο Μπενζεμά, ο οποίος ευχαρίστησε τον Ντεσάμπ και δήλωσε απογοητευμένος για την απομάκρυνση του Ζιντάν από τη Ρεάλ.

Ποτέ δεν σταμάτησε να πιστεύει στην επιστροφή του στην εθνική Γαλλίας ο Καρίμ Μπενζεμά.

Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος κλήθηκε στους Πρωταθλητές κόσμου, ύστερα από έξι χρόνια, μίλησε σε συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκε στα συναισθήματά του για την επιστροφή του αλλά και για την απουσία του τόσα χρόνια από το εθνικό συγκρότημα της χώρας του.

Μάλιστα, δήλωσε απογοητευμένος για το γεγονός ότι έλλειψε από το Euro του 2016 και από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, ενώ ευχαρίστησε και τον ομοσπονδιακό τεχνικό της χώρας του, Ντιντιέ Ντεσάμπ, ο οποίος τον κάλεσε εκ νέου. Τέλος, εξέφρασε την απογοήτευσή του για την αποχώρηση του Ζινεντίν Ζιντάν από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μεταξύ άλλων, ο Καρίμ Μπενζεμά δήλωσε:

«Ποτέ δεν σταμάτησα να το πιστεύω, ποτέ δεν τα παράτησα. Διαφορετικά δεν θα ήμουν εδώ. Ήμουν πολύ απογοητευμένος. Ήταν δύσκολο. Υπήρχαν πολλά εμπόδια. Είναι μέρος της καριέρας μου, πάντα αγωνιζόμουν και αυτό χρειαζόταν για να ελπίζω να επιστρέψω. Ανταμείφθηκα. Αγχωμένος; Όχι. Είμαι… σούπερ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, που επιστρέφω στην εθνική ομάδα. Η προσαρμογή πηγαίνει τέλεια. Γνωρίσαμε ο ένας τον άλλον. Υπάρχουν άλλοι παίκτες. Ελπίζω να συνεχιστεί αυτό. Βιάζομαι να αρχίσω σε ένα παιχνίδι.

Είμαστε μια ήρεμη ομάδα, εξακολουθεί να πρόκειται για ένα σύνολο που είναι παγκόσμιοι πρωταθλητές. Μόλις άρχισαν οι προπονήσεις, το επίπεδο είναι πολύ πολύ υψηλό. Ταιριάζω με όλους. Στην αρχή, ήμουν πιο κοντά με τον Βαράν, αλλά ήξερα πολλούς παίκτες. Τα πράγματα εξελίσσονται πολύ καλά.

Είχαμε μια καλή συζήτηση μεταξύ αντρών. Το πιο σημαντικό είναι ότι είμαι στην ομάδα, αυτό έχει σημασία για εμένα. Όταν δεν είσαι στην αποστολή, είσαι απογοητευμένος. Αυτό που με απογοήτευσε περισσότερο είναι ότι δεν συμμετείχα στο Euro και το Παγκόσμιο Κύπελλο (σ.σ. του 2016 και του 2018, αντίστοιχα). Θέλω να πω ότι ό, τι συνέβη, συνέβη. Υπάρχει στεναχώρια, αλλά δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για εμένα είναι αυτό που κάνουμε στο γήπεδο. Είμαι πλήρως συγκεντρωμένος στο τι μπορώ να φέρω στην ομάδα.

Οι εμφανίσεις μου με το κλαμπ (σ.σ. για το τι ήταν αυτό που οδήγησε στην κλήση του). Νομίζω αυτό είναι. ''Μιλάει'' το ποδόσφαιρο. Πρέπει να είσαι πάντα καλός με την ομάδα σου, ποτέ να μην τα παρατάς, ακόμα κι όταν υπάρχουν εμπόδια. Σε κάθε περίπτωση μιλήσαμε για πολλά πράγματα (σ.σ. με τον Ντεσάμπ), δεν είμαι εδώ για να επαναλάβω τις συζητήσεις. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα μπορέσω να παίξω με τη Γαλλία. Νομίζω ότι του το είπα ήδη. Θέλετε να το πω και εδώ; Σε ευχαριστώ Ντιντιέ. Έχουμε ήδη συζητήσει. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και αν μπορώ να προσθέσω ένα πράγμα: Χρόνια πολλά μαμά, σε αγαπώ
».

Επίσης, οι δηλώσεις του Μπενζεμά για:

-τον Ζιντάν: «Είναι ένας πολύ καλός προπονητής σε ανθρώπινο επίπεδο. Είναι ο τέλειος άνθρωπος μαζί μου. Είμαι απογοητευμένος που φεύγει από τη Ρεάλ».

-τον Εμπαπέ: «Δεν μου αρέσει να συγκρίνω, αλλά είναι ένας νεαρός παίκτης. Ένα φαινόμενο. Ήμουν σε θέση να προπονηθώ μαζί του, παίζουμε με μία επαφή, είναι πολύ γρήγορος, πολύ επιδέξιος. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x